Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex? (Többi lent)
Olyan kèrdèsem lenne ,hogy kinek milyen volt az első? Mennyi idő után? Mit csináltatok ,hogyan?(ujjazás ,nyalás) Nem fèltetek ,hogy bènák lesztek?
Válaszokat előre is köszönöm ^^
Válaszolók... Nézhetnétek néha a kategóriát is. "Leszbikusság" szóval nem a pasi-csaj felállásra kíváncsi.
Kérdező: Bocsánat, nelem még nem volt, de fárasztanak az emberek :)
Nekem az elso 2 ev egyuttlet utan tortent. En feltem,hogy bena leszek mindketten szuzek voltunk de a vegeredmeny fergeteges volt!
Akkor voltam 15 mikor megismertem a parom 17 evesen tortent a dolog mert akartam varni.
18/L
Kellemes volt, bár kicsit ügyetlen. Az exem nagyon szorongós-ideges típus volt, nagyon sokat kellett dicsérnem, meg nyugtatgatnom hogy ellazuljon.
2,5-3 hónapja voltunk együtt.
Ujjazás volt elsőre, meg jó sok csókolózás, összebújás. A későbbiekben elég sok időbe telt mire a lábai közé is engedett, mert félt hogy nem szép meg nem nem jó szagú, meg mi van ha pukizik, mittudomén. Azért volt min dolgozni a bizalmat illetőleg.
De persze hogy tartottam tőle, de úgy voltam vele, hogy nem lóverseny a dolog, addig próbálkozom amíg jó nem lesz neki.
Nincsen mèg csak most alakulóbam van valami ès előbb vagy utóbb eljutunk oda csak ugye parázok :D
Ezèrt kèrdeztem ,hogy kinek hogy ès milyen volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!