Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek ez a lány lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a lány lehet biszex? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Nos, az biztos, hogy szereti a fiúkat. Legalábbis úgy tűnik, beszélt arról, hogy ez meg az milyen jó pasi, és volt 2 hosszabb kapcsolata is. Igaz, most 19-20 éves.

Alapvetően egy nagyon aranyos, értelmes lány, de humoros vicces, vagány, olykor karakán is, makacs. Sokan szeretik nagyon, sok a haverja és barátja. Régebben főleg fiúkkal barátkozott, de vannak lány barátai is. Sokszor kedveli a fiúk által generált poénokat, olykor azokat is, amik a dugásról, nőkről szólnak.

Külsőre régebben olykor kicsit fiús volt, bő kapucnis pulcsi, farmer, kicsit ilyen trappolós, nem túl nőies járás. Mostanság nőiesebb talán, de megmaradtak a korábbi tulajdonságai. A haját sosem festi, dús, eredeti színű haja van. Nem csontsovány, de egyáltalán nem duci se, alacsony és kicsit vastagabb lábak. Mellei kicsik. Az arca nagyon szép (szerintem). Szemüveges.

Azt tudom, hogy pár éve az egyik legjobb barátnőjével smárolt ittasan, emellett néha megjegyzi, hogy ha valaki jó csaj. Ezek nem jelentenek sokat, tudom elég tág indformációk ezek, ezért ha valaki privátban ír, további dolgot is tudok esetleg mondani, kérdésre.

2015. ápr. 21. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Már minden lényeges információ itt van, csak a cipője mérete kellene még a pontos válaszadáshoz.
2015. ápr. 21. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:
mond
2015. ápr. 21. 16:09
 3/4 To7ka ***** válasza:
71%

Nyitott gondolkodású mindenféleképp. Bár a biszex kérdést sose értettem, gyakorlatilag vitathatatlanul élvezetes lehet egy nő számára ha nem vált ki lelkileg undort egy lány kényeztetése. Sőt nagyon sok teljesen átlagos hetero lány kíváncsi milyen egy lánnyal smárolni, vagy akár puncit nyalni. Nálunk pasiknál ez (még mindig és remélem még sokáig) azért picit másképp működik, bár itt is volt pár baráti-közös-verés és egyebek kérdés, szóval tudja a fene..:D

Mindenesetre nem biztos hogy manapság könnyen rámondanánk egy általad is vázolt lányra hogy biszexuális, pasikkal jár csak, attól még lehet nyitott egyéb testi örömökre (lehet nem sikerült most érthetően fogalmazni, de úgy veszem észre, hogy a szexuális vonzalom tárgya nem feltétlenül a nő, és így én nem mondanám biszexnek, hanem maga a kíváncsiság, a plusz vagy új testi öröm amit egy nő, vagy egy nő és egy pasi egyszerre nyújthat.)

2015. ápr. 21. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Csajoknál természetes az hogy szeretnek barátnőikkel aludni, őket ölelni, azaz alapban is van már kis testiség két barátnő kapcsolatában. Egészséges férfinak eszébe se jutna hogy haverjával akarjon aludni, max. részegen érez késztetést arra, hogy haverját megölelje.
2015. ápr. 21. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!