Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexualitás tanulható?
Figyelt kérdés
Pl itt a görög világ. az ókorban a férfi és férfi között volt az igazi szerelem, de emellett feleségük is volt és ez volt a természetes. Nők özött is természetes volt a leszbikusság.2015. márc. 22. 12:52
1/12 anonim válasza:
Persze, megveszed a "Hogyan legyünk homoszexuálisak" könyvet és simán az leszel.
2/12 anonim válasza:
Az ókori görög homoszexualitást ne úgy képzeld el, mint a mait. Az akkoriban sokszor alá- és fölérendeltségről szólt, például az oktatásban. Továbbá valóban, a férfiak közötti kapcsolat volt az elsőszámú, éppen a férfi felsőbbrendűségből fakadóan (a nőknek nem volt polgárjoga, persze hogy elsőbbséget élvezett két polgár kapcsolata, mint egy polgáré és egy "senkié").
3/12 anonim válasza:
Beiratkozol egy OKJ-s képzésre.
4/12 A kérdező kommentje:
biszexuális vagyok, de nem ilyen lettem, hanem mindig is ilyen voltam. csak nem értek másokat, miért fújnak a homoszexualitásra vagy biszexualitásra, miközben ez régen természetes volt és mostis az.
2015. márc. 22. 12:56
5/12 anonim válasza:
Az emberek nem erre fújnak, hanem arra ha 2 férfi nyalja egymást az utca közepén, felvonulásokat szerveznek maguknak meg úgy viselkednek mint egy nő.
A homoszexuális Neil Patrick Harris, b*zi Lakatos Márk.
A homoszexualitás nem baj és elfogadottabb mint ha valaki b*zi (és nem a 2 nem ugyan az)
6/12 A kérdező kommentje:
hát igen akettő teljesen más, a voulgatósaktól én is kiborulok. de mitől lenne az baj, ha valaki transszexuális, de tud rendesen viselkedni(nem feltűnősködik), vagy, ha két fiú vagy lány megpuszilja egymást az utcán? csak úgy mint a hetero párok.
2015. márc. 22. 13:03
7/12 anonim válasza:
Kisgyerekkorban még igen, később már nem annyira.
10/12 anonim válasza:
A homoszexualítás ne tanulható. Azt hogy egy ilyen kapcsolatban mit lehet csinálni, hogyan kell úgy csinálni, hogy az a másiknak jó legyen az az ösztönök adta cselekedetek mellett tanulással is el lehet sajátítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!