Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy izgat a gondolata annak, hogy valaki meleg esetleg lezbikus?
Figyelt kérdés
Ha látok melegeket, vagy lezbiket, vagy olvasok egy sztorit ami róluk szól, valahogy beindulok. Miért?2015. febr. 26. 20:48
11/12 anonim válasza:
Én is voltam így. Éveken keresztül kerestem magamnak a meleg barátokat, mert azt hittem hogy csak azért van mert érdekelnek, érdekel az életmódjuk. Aztán egy évvel ezelőtt, úgy gondoltam hogy kipróbálom én is egy velem azonos neművel. Jártunk fél évet, de szerelmes nem igazán voltam belé, most vége, de még mindig nem tudom eldönteni hogy mi ez a nagy rajongás...
12/12 anonim válasza:
Léteznek olyanok, akik ugyan érzelmileg az ellenkező nemhez vonzódnak, de fizikailag a saját nemüekkel (is) van vonzalmuk. De van olyan is, aki érzelmileg a saját nemét kedveli, de semmi szexuális kapcsolatot nem tudna vele teremteni. A szexuálpszichológia bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!