Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú szívecskés zászlókat küld egy játékban nekem, akkor meleg?
Figyelt kérdés
Igazából nem tudom honnan ismerem ezt a gyereket, bejelölt Facebookon és ő is játszik a TrainStation-nel. Eddig mindig küldött ajándékokat, és amióta vannak valentin nap alkalmából szíves zászlók, azóta mindig ilyeneket küld. Miért?
Ja, én is fiú vagyok.
18F
2015. febr. 24. 18:55
1/4 anonim válasza:
Ettől még nem biztos ,hogy az. Lehet csak hülyéskedik. Legegyszerűbb módja ,hogy rákérdezel.
2/4 A kérdező kommentje:
Hogy lehet "hülyéskedés" céljából ajándékot küldeni?
2015. febr. 24. 21:18
3/4 anonim válasza:
~_~ Azért ettől még nem meleg valaki szerintem...
Legalábbis annyi esély van rá mint ,h ma esni fog.
Egyszerű a dolog ha idegesít és az agyadra megy akkor szépen tiltod vagy törlöd az ismerőseid közül probléma megoldva.Ha viszont azért érdekel ennyire mert neked sem közömbös akkor meg ismerkedj vele nyilván ne azzal kezd ,h meleg vagy ?Hanem simán csak beszélgess vele hétköznapi dolgokról hobbi ,suli,melo stb..idővel így megtudod rá a választ.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem idegesít, hanem az utóbbi. :) Csak az a gáz, h ő még csak 13...
2015. febr. 25. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!