Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki beleszeretett a barátnőjébe lányként?
Esetleg fordítva?
Érdekelnének a sztorik. Mi lett a vége, hogy történt, stb... Azt hiszem hasonló cipőben járok.
18/L
Jelen :DDDDD
Már 1 éve szerelmes vagyok a barátnőmbe.
20/l
3-mas, nagyon nagyon jó hallani, hogy boldogok vagytok, csak így tovább!:) Érdekes történet... Sajnos az enyém nem fog így végződni, de hát ennek is van oka. :)
4-es neked is szerencsés, hogy végül megmaradtatok barátnak. Örülök :))!
A sok happyend mellett most jövök én.
A legjobb barátnőmmel volt, tavaly. Addig mesélte, hogy hű, mennyire szerelmes egy közös ismerősünkbe (szintén lány), de aztán ez szépen lassan leülepedett. Ekkor próbáltam közeledni, puhatolózni és elkezdte, hogy ő teljes mértékig hetero, csak túl jó barátságba volt a lánnyal, amit mondjuk máig nem hiszek.
Szóóóval, egy kis kavar nyomán kiderült, hogy szeretem. Na itt elvágódott a ba "kapcsolatunk." De nem miatta. Egyszerűen haragudtam rá és kínos volt a dolog. Igaz, azóta szerintem 5x, ha beszéltünk január óta, akkor is annyi volt, hogy 1-2 mondatot váltottunk facebookon. Igaz, gondolom őt meg zavarta a dolog, hisz ha nem így lett volna, érdeklődött volna felőlem.
Így utólag bánom, hogy egyáltalán hallgattam másokra és megpróbáltam kózeledni. Egy barátságot tett tönkre :/
Szerintem nem maradt volna barátság, ilyen érzelmek mellett...
Sajnálom :( De csak nem veszhet el minden csak úgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!