Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm,már 4 hónapja. Nagyon szeretjük egymást,tudjuk h ez egy örökké tartó szerelem..DE! Egyszerűen képtelen vagyok hozzá nyúlni :( eleinte nem volt baj,az első 2 hónapba kb.. Tudja is,feltűnt neki de azt mondta őt nem zavarja mert nincs szüksége rá.. Ez rendben is van,de nagyon önzőnek érzem magam h kapok de nem adok :/ mi lehet a probléma?? (Ja,és én is lány vagyok!!)2015. jan. 24. 12:42
11/13 A kérdező kommentje:
#10: örülök,hogy jobban tudod nálam!:S képzeld,vannak olyan leszbikusok akiknek Pont hogy a fiús (bunch) lányok jönnek be.
Különben meg a személyisége miatt szeretem.
2015. jan. 24. 13:32
12/13 anonim válasza:
Miért nem tudsz hozzányúlni? Nem izgat a barátnőd látványa vagy mi?
13/13 anonim válasza:
Lehet, hogy valóban leszbi vagy, és talán szerelmes is, de hogy nem ő az igazi számodra, az tuti. Amikor megtalálod őt, magad is el fogsz csodálkozni, micsoda változáson mész keresztül. Akkor nem számít majd, ha toprongyos cigányasszony, tizenéves kisfiú, vagy gyöngyházszín szakállú középkorú férfi, egyéb vágyad se lesz, mint megérinteni őt mindenhol, minden formában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!