Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Az egyik barátnőm biszex....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik barátnőm biszex. Kiprobalek vele egy kis nyali falit. Hogy adjam be neki, hogy ne sertodjon meg? Vagy hogy vegyem ra, mit tegyek, hogy szavak nelkul megtortenjen? 18/L

Figyelt kérdés

2014. dec. 29. 14:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
pl csajos beszélgetés közben ha erre terelődik a szó főleg kapcsolatokra, ismerkedésre akkor kérdezd meg, h pl te bejössz neki?
2014. dec. 29. 15:11
 12/13 anonim ***** válasza:
biszex nő vagyok, de ha bármelyik barátnőm odajönne hogy nyaljam már ki, elküldeném a búsba. ugyanúgy nem fér bele, mint hetero barátok között a dugás.
2014. dec. 29. 16:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Igaz nem vagyok nő, de szerintem keress egy olyan lányt aki nem áll közel hozzád, de vonz. Legalábbis ha nem akarod lassan de biztosan tönkretenni a barátságot a barátnőd és közted.

Az a mondás nem véletlenül született, hogy "házi nyúlra nem lövünk", vagy "nem piszkítunk a saját fészkünkbe".

Ezer és ezer lehetőség van rá, hogy olyan lányt találj akivel megteheted, egy barátságot ne áldoz fel a kíváncsiságod miatt.

2014. dec. 31. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!