Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan könyvet ajánlani ami a nők szexualitásával, érzelmi világával foglalkozik?
Akár lehet életszerű regény, önéletrajzi ihletésű könyv, tudományosabb jellegű ismeretterjesztés..
Engem az érdekel, hogy a nők mire vágynak. Nem csak férfiaktól! Mért van ennyi leszbikus? Mért van az, hogy egy viszonylag jobbképű kisportolt srác egyedül kullog haza a buliból miközben az átlagos leszbi lányt visz haza? Ha béna miért béna?
Mért van az, hogy a férfi attól férfi ha van hatalma, ereje, önbizalma? Ami egyértelműen agresszióból származik amit meg állítólag nem szeretnek a nők vagy ha igen akkor ideig óráig?
Mért van az, hogy az átlag férfi nem kell a nőnek csak a kimagasló alfa ezzel szemben a leszbikusoknál sok átlagot látok összejönni.
stb.. stb..
Ami egyértelműen agresszióból származik-ez baromság.
Amúgy ilyenek érdekeltek engem is és már mindre tud a válaszaim, amik kielégítőek.
Nem könyv kell, ami egyetlen ember nézeteit írja le.
Neked az én módszeremet kell követned ha az igazat akarod megtdni.
Kérdezz embereket a saját életükről.
POntosabban kérdezd mindenről mindegyik embert, akit csak tudsz.
Én "unatkozom itt és te is hát beszélgessünk" címén rengeteg emberrel beszélgettem.
és minden beszélgetés közelebb vitt a megoldásokhoz.
Hogy mi mivel hogyan függ össze és ki miért milyen.
Nagyon érdekes volt kikutatni ezt és végülis csak 3 évbe tartott. De nem kellett rá külön időt szentelni annyit, mint gondolnád . Buszvárókban is és vonatokon, buszokon is sokkal beszélgettem, ahol egyébként csak várnék.
ha szépen tudsz beszélni és több dolog is érdekel, elég mélyre tudsz hatolni a másik érzéseibe és a legmélyebb dolgaiba is be enged.
Egyetlen könyv sem adja vissza igazán az embereket és a valóságot, az biztos.
dr. Csernus: A nő.
A #2-es válaszoló módszere sem rossz: sokat lehet tanulni beszélgetésekből..
A prostik nem vállalnak nőket. Mármint a legtöbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!