Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tudtok olyan könyvet ajánlani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok olyan könyvet ajánlani ami a nők szexualitásával, érzelmi világával foglalkozik?

Figyelt kérdés

Akár lehet életszerű regény, önéletrajzi ihletésű könyv, tudományosabb jellegű ismeretterjesztés..

Engem az érdekel, hogy a nők mire vágynak. Nem csak férfiaktól! Mért van ennyi leszbikus? Mért van az, hogy egy viszonylag jobbképű kisportolt srác egyedül kullog haza a buliból miközben az átlagos leszbi lányt visz haza? Ha béna miért béna?

Mért van az, hogy a férfi attól férfi ha van hatalma, ereje, önbizalma? Ami egyértelműen agresszióból származik amit meg állítólag nem szeretnek a nők vagy ha igen akkor ideig óráig?

Mért van az, hogy az átlag férfi nem kell a nőnek csak a kimagasló alfa ezzel szemben a leszbikusoknál sok átlagot látok összejönni.

stb.. stb..

2014. dec. 23. 19:30
 1/8 anonim válasza:
A szürke ötven árnyalata!! Kapott néhány erős kritikát, de szerintem nagyon jó!! :)
2014. dec. 23. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Ami egyértelműen agresszióból származik-ez baromság.

Amúgy ilyenek érdekeltek engem is és már mindre tud a válaszaim, amik kielégítőek.

Nem könyv kell, ami egyetlen ember nézeteit írja le.

Neked az én módszeremet kell követned ha az igazat akarod megtdni.

Kérdezz embereket a saját életükről.

POntosabban kérdezd mindenről mindegyik embert, akit csak tudsz.

Én "unatkozom itt és te is hát beszélgessünk" címén rengeteg emberrel beszélgettem.

és minden beszélgetés közelebb vitt a megoldásokhoz.

Hogy mi mivel hogyan függ össze és ki miért milyen.

Nagyon érdekes volt kikutatni ezt és végülis csak 3 évbe tartott. De nem kellett rá külön időt szentelni annyit, mint gondolnád . Buszvárókban is és vonatokon, buszokon is sokkal beszélgettem, ahol egyébként csak várnék.

ha szépen tudsz beszélni és több dolog is érdekel, elég mélyre tudsz hatolni a másik érzéseibe és a legmélyebb dolgaiba is be enged.

Egyetlen könyv sem adja vissza igazán az embereket és a valóságot, az biztos.

2014. dec. 23. 19:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

dr. Csernus: A nő.

A #2-es válaszoló módszere sem rossz: sokat lehet tanulni beszélgetésekből..

2014. dec. 23. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha van akkor annak olyan címe lenne hogy "a titok" vagy "mission impossible"
2014. dec. 23. 19:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Számomra az is fura és az okát keresem annak, hogy aránylag jó külsejük pasik elmennek örömlányokhoz, viszont arról még sosem hogy egy leszbi fizetett volna a szexért :)
2014. dec. 23. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:

A prostik nem vállalnak nőket. Mármint a legtöbb.

2014. dec. 23. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:
A címe: A nőkkel csak a baj van?! Szerzőre keress rá!
2014. dec. 23. 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Utálom a leszbiket!!! :@@
2014. dec. 23. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!