Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Rá lehet szokni nagyon a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá lehet szokni nagyon a leszbikus szexre?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm a netről akivel beszélgettünk ilyen dolgokról, és egyértelműen utalt arra, hogy mi is csinálhatnánk ilyesmit és izgattuk egymást privát beszélgetésekben. Félek kicsit, hogy túlságosan megtetszik ez a leszbizés.

Nálatok volt hasonló? Mennyire kattantatok rá az ilyesmire?

2014. nov. 25. 23:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Uram isten...

Vagy meg van benned a hajlam vagy nincs csak úgy egyik napról a másikra nem válhatsz leszbikussá.

Nyilván való ,h ha vonzz ez a téma akkor biszexuális vagy.

2014. nov. 25. 23:59
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
Hasonló még nem és ilyen se. Mivel alighanem nem vagyok nő nemű. Ez elég hülye hozzá állás, erre nem lehet rászokni, valószínű ha izgat az ilyen biszexuális vagy, onnantól te döntöd el pasi mellett vagy nő mellett akarsz majd lenni, élni.
2014. nov. 26. 00:06
 3/7 anonim ***** válasza:

"izgattuk egymást privát beszélgetésekben"

-->Hát, ez nagyon ciki, ahogy a kérdés is...

2014. nov. 26. 00:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, mert amúgy hasonló cipőben járok. 20/L
2014. nov. 26. 01:01
 5/7 anonim ***** válasza:
17%

ma 01:01

a mostani 20 éves lányok "privát beszélgetésekkel" izgatják egymást??

áldom az istent, hogy korábban születtem XDD

2014. nov. 26. 01:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag te már el vagy veszve. Szerencsédre ismerek egy egészen különleges, bolíviai indián eredetű gyógymódot, amivel még kigyógyulhatsz! Csak most, csak nálam, csak neked. Fürdőruhás képpel keress meg privátban.
2014. nov. 26. 06:26
 7/7 anonim ***** válasza:

rászokni?

max arra, hogy szereted, ha kinyal a párod, legyen bármilyen nemű. az meg szerintem teljesen egészséges! :-)

2014. nov. 26. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!