Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy az elkötelezett női sportolók igen nagy része leszbikus?
Onnan, hogy sok lány ismerősöm van, akiknek az életük a sport, arányaiban pedig sokan leszbikusak közülük. A nem sportoló lány barátaim között csak egy leszbikus van. És mások is számoltak már be hasonló tapasztalatról.
Ez nem baj, csak nagyon érdekelne miért van.
Kedves Kérdező!
Szerintem csak néhány sportágra igaz ez a megállapítás. Aránylag sok leszbikus nő van a női focisták vagy pl. a kézilabdások körében, tehát a labdás csapatsportokban lehet ez jellemzőbb,pl. a ritmikus gimnasztikázók körében nem hiszem, hogy lenne olyan sportoló ,aki nőként nőkhöz (is) vonzódik. És egy előttem szóló is mondta, hogy ez azért van, mert a leszbikusok közt sok a fiús(abb) nő, bennük több tesztoszteron, és ezért köteleződnek el ők jobban a sportok irányába. De nem a sport tesz leszbikussá:)
gondolod, a fiú sportolók között nincs épp elég meleg? az egy dolog, amit hivatalosan nyomatnak a médiában, aztán a valóság ismét másik dolog. ugye egy élsportoló soha nem lehet meleg,ez valahogy a közfelfogásbeli image szerint összeférhetetlen, ezért is ekkora tabu.
az meg tényleg baromi érdekes jelenség, hogy miért pont X és Y sportágak vonzzák nagyobb arányban a melegeket, de ezt tényként leszögezhetjük, saját sokszoros tapasztalatom. meg azért az se mellékes, hogy csak mert fiúkkal is foglalkoznak, egyáltalán nem biztos, hogy melegek. ahol sok fiatal srác össze van zárva pl edzőtáborokban, akárhol, hát mit is mondjak, igen könnyen megtörténnek bizonyos dolgok, melegség nélkül is. engem tényleg csak ez a sportág-specifikusság izgatna nagyon pszichológiai szempontból, kész tanulmány, de nekem is csak hozzávetőleges elméleteim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!