Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz-e, hogy a leszbikus párok egy idő után már csak nagyon ritkán szeretkeznek?
Köszönöm a kérdezőnek és az előző válaszolónak. A kérdésfelvetés és az első válasz is hasznos volt számomra.
Ez sszerintem egy nagyon fontos, de elhallgatott téma a leszbikus közösségben.
Ezzel biztos nem leszek népszerű, de nekem 40 éves leszbikusként körülbelül nulla igényem van a szexre, viszont társat szeretnék, akivel össze lehetne bújni, megölelni, kézen fogva sétálni, szeretgetni. De sem nyalifalira, sem behatolásra nincs igényem.
Nem tudom, mások hogy vannak ezzel, kíváncsi vagyok rá.
Szerintem ez a régóta együtt lévő hetero párokkal is így van :D
Mármint szerintem egy idő után minden kapcsolatban eljön az az idő, mikor a nagyon mély szeretet és ragaszkodás lesz a hangsúlyos nem szerelem (bár az is jelen van).
Így csökken(het) az együttlétek száma, de ezek lehetnek ilyen időszakok is, amik elmúlnak mint a felettem lévő írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!