Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy meleg srác feltétlenül szeret szopni?
Illetve a másik nemre is igaz, hogy a leszbikusok imádják a puncit?
Én heteronak gondolom magam de nem minden csajt nyalnék ki. Van olyan punci ami kifejezetten gusztustalan a számomra.
Sőt a férfiak elég jelentős része egyáltalán nem szeret nyalni illetve a nők jelentős része nem szeret szopni. Hogy is van ez?! A melegeknél is így van? (leszbikusokat is ide értem)
A melegeknél is így van.
Attól még, mert feláll a farok egy szép izmos test látványára, még nem biztos, hogy a seggbekuki illetve a szopás körül csoportosulnak a gondolatok. Sokan szeretik, sokan nem.. Olyan is lehet, hogy csak kiverik egymásnak, vagy maguknak, miközben simogatják, tapizzák egymást. Nem feltétlenül kell szopni az örömszerzéshez...
bi vagyok és szeretek szopni,és nyalni is.
A néger srácok farka nem indit meg igazán,pláne nem a 7mérföldes dákók.Úgyhogy őket nem szopnám.
És persze van olyan punci amit nem nyalnék mert szerintem ronda-a saláta puncik jellentős többsége ilyen.
A legutobbi pasim sem szeretett szopni,az az előtti pedig a szájba élvezést nem szerette.
A kérdésedre univerzális válasz nincs,annyi orál ahány ember.
5 vagyok. kimaradt.
és persze ott az aktiv,passziv,uni "szerep"
ahol az aktívok nagyrésze nem szopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!