Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » 20 éves lány lefekszik 15...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves lány lefekszik 15 éves lánnyal, elítélendő?

Figyelt kérdés

2014. máj. 24. 10:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Szóval azt akarod mondani nekem, hogy itt a csak kor miatt ekkora az ellenzés? :)

Nem értelek egyébként. A becsületedet miben bántja, hogy álszentnek tartom azokat, akik azt mondják tiniknek még "nem alakulhatott ki a szexualitásuk" (ha az heterótól eltérő), ha ez rád nem vonatkozik (mert, ha jól veszem ki a szavaidból/példádból, neked a korral van problémád) ?

2014. máj. 24. 12:42
 22/27 anonim ***** válasza:
Zicher válaszára reflektáltam.
2014. máj. 24. 12:49
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
2014. máj. 24. 12:51
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. máj. 24. 13:00
 25/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Én lennék a húsz éves lány...

Nem, nem a korkülönbség az, ami a legjobban zavar, hanem a lány méltóságát szeretném megóvni. Ugyanis ha kiderülne a dolog akkor nagyon bekavarok neki és tartok tőle hogy tönkreteszem a kapcsolatait. Sokat dob a latba hogy érintetlen, szóval abba sem vagyok biztos hogy helyesek e az érzései. Még ma délután úgyis találkozok vele és akkor átfogó beszélgetést kezdek vele a kettőnk ügyében.

Még egyszer köszönöm mindenkinek aki írt.

Ui: privátot csak az írjon akit tényleg érdekel a dolog, nyálcsorgató kisfiuknak úgysem válaszolok. Minden jót.

2014. máj. 24. 13:41
 26/27 A kérdező kommentje:

Nos, végül megfogjuk tenni. Persze mind ketten egyetértettünk, hogy ami köztünk van, az nem több baráti vonzalomnál. Meg kell valljam, eléggé meglepett, hogy mennyire tisztában van saját magával, és biztos vagyok benne, hogy ő is csak a saját neméhez vonzódik. Pár kalandról lesz csak szó, amíg eljutunk odáig, hogy már kellő tapasztalatot szerzett magának. Ő ezt teljesen megértően fogadta. Hát nagyon remélem, hogy nem rontok el semmit és nem zárkózik el a dologtól. A válaszokat még egyszer köszönöm. Aki meg úgy érzi hogy kellő tapasztalata van a témában, attól szívesen fogadok segítséget az eseményt megelőzően.

Minden jót.

2014. máj. 25. 14:58
 27/27 anonim ***** válasza:
95%
Lányként mondom, nem mindennapi eset, de azért szurkolok nektek :D
2014. máj. 27. 12:02
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!