Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aha... Lefekszenek... És mit csinálnak..? Mert hogy egyiknek sincs szerszámos tatyója...
Idióták...
Ilyen korban roppant módon befolyásolhatóak a lányok és gyakorlatilag megrontott a homoszexualitásoddal,mert a női lelki tényezőlre vezethető vissza.
Gondolom apukátokkal nem vagytok túl jó viszonyban,igaz?
Hetes, ezzel az apukás dologgal olyan butaságot mondasz, hogy csak na :) Én például édesapámmal élek már kiskorom óta, nagyon jó a viszonyunk, szeretem, tisztelem, felnézek rá. Bár gondolom én esetemben pedig az anya-komplexust mondanád. Ez eléggé nyuszi és a sapkája szituáció. Ha felveszi az a baj, ha nem veszi az a baj.
Kérdező, nem tudunk semmit a kettőtök kapcsolatáról, miből gondolod, hogy itt a válaszolók bármelyike tudna hasznos válasszal szolgálni?
Ha akartátok mindketten és örömet szereztetek a másiknak, miért lenne elítélendő? Miért kéne más orrára kötni és másra bízni, hogy ez elítélendő-e vagy sem? Ti elítélitek magatokat amiért volt egy jó éjszakátok amit feltehetőleg mindketten akartatok?
Igen persze, kissé érdekes a 15-20 kombináció, de mivel jobb egy 16-20? A lány lehet érett és választhatja el két hónap a tizenhattól. Annyit változtat az a pár hónap, hogy random emberek GYIK-en kevésbé néznek rád ferdén.
Ha pedig egy 15 éves lány szexualitását ilyen mértékben befolyásolná egy másik lánnyal való együttlét, akkor ne mondjátok nekem, hogy egy fiúval való nem befolyásolná :) Szerintem ennyi idősen, ha el tudja dönteni valaki, hogy hetero, akkor azt is el tudja dönteni, hogy épp nem az. Ennyire ne legyünk álszentek, emberek.
17l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!