Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A leszbikus nők hogyan fogadjá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leszbikus nők hogyan fogadják el, hogy sosem lesz normális családjuk?

Figyelt kérdés

Vannak nők, akik csalódtak a férfiakban, ezért nőkkel kezdenek. Egy pár csalódás után nem luxus ilyen fordulatot venni, és a klasszikus családmodellt eldobni egy életre? Egy gyönyörű, okos lányismerősöm egész gimi alatt 1 fiúval járt, látszólag jól megvoltak. Én kicsit belé is voltam zúgva. Erre mikor a napokban felkerestem, megtudtam, hogy összejött egy lány csoporttársával az egyetemen. Egyszerűen nem jut el az agyamig, hogy lehet ekkorát változni, nem hiszem el, hogy ő tényleg a lányokhoz vonzódik, szerintem valami más oka lehet, hogy most ezt az utat választotta. Egy különösen finom, nőies, gyönyörű teremtésről beszélek, nem pedig egy fiús csajról.

És ha így van, akkor inkább vállalja azt, hogy egész életében ferdén néznek majd rá? Ennyi erővel ma a férfiak 80%-a meleg lehetne, annyi lepattintás és csalódás ér minket, mégsem vagyunk azok, és nem is leszünk. 24/F

2014. márc. 18. 20:57
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
esetleg kérdezdmeg a lányt,hogy miért nyal puncit,ahelyett hogy a mi agyunkat téped,hogy miért leszbi.
2014. márc. 20. 13:19
 42/47 anonim ***** válasza:
82%
Aki ilyen kérdéseket tesz fel, hogy fogadja el, hogy soha nem lesz normális barátnője?
2014. márc. 20. 15:19
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést mintha csak rólam írtad volna. El is mesélem a sztorimat,ha megengeded. (ha nem,akkor is elmondom) :D

Nos, én is egy finom,nőies teremtés vagyok,mindig is lányos voltam.Azt viszont már kora tizenéves koromban éreztem,hogy a lányok tetszenek. Mivel kis faluban, és vallásos családban nőttem fel,próbáltam magamban elnyomni ezt az érzést. Olyannyira,hogy bizony gimiben én is srácokkal jártam. Nem okozott ez különösebb örömöt nekem,de nem mutathattam ki,hogy mit is érzek valójában. Aztán felkerültem pestre egyetemre. Végre kiszakadtam az addigi közegből,és mintha kinyílt volna a világ előttem. Szabadon ismerkedhettem bárkivel (igen,végre lányokkal!!) anélkül,hogy az egész falu,vagy a családom óvó tekintete kísért volna.

Tehát mit is akarok ezzel mondani?

Én pl. abszolút nem változtam meg,NEM LETTEM egyszercsak leszbikus. hanem végre úgy élhettem távol a régi ismerősöktől,ahogy mindig is szerettem volna. Ha a gimis osztálytársaimmal összefutnék,valószínűleg úgy gondolkodnának rólam,mint te erről a lányról. Pedig változás nem a szexuális irányultságomban történt,hanem a jelenlegi környezetem hozzáállásában.

Azóta sok hozzám hasonló embert ismertem meg,fiúkat,lányokat egyaránt...akik szintén kiszakadtak a régi környezetükből,és elkezdték élni a saját életüket.

És még valami: úgy látom,igazából gimi óta reménytelenül szerelmes vagy a lányba. És mintha lenne benned némi harag,amiért neked "soha nem volt meg" ő. Bezzeg másoknak meg igen. De kérdem én: örültél volna te egy olyan kapcsolatnak,amiben a lány igazán nem boldog,csak kötelességtudatból eljátssza a heterót? Ha annyira szeretsz valakit,ugye nem akarod ezt megtenni vele,csak azért,hogy neked "jó" legyen? Szerintem ez egyik félnek sem jó...

2014. márc. 21. 10:20
 44/47 A kérdező kommentje:
Nem, nem örültem volna. Legyen boldog, engem már nem érdekel.
2014. márc. 21. 16:55
 45/47 M.Inke válasza:
0%
Biszex csaj még oké, DE kapcsolat ? érzelmek? nekem valahogy elfogadhatatlan! A kérdezővel értek egyet a leszbikusoknak és melegeknek a gyereket nem engedélyezném! Tényleg lelki sérült lenne ha cikiznék miatta osztálytársak ált. iskolába gimibe. Ahogy fejlődika világ egyre több leszbikus lesz csak mert 1x 2x dobták őket ...hagyjuk már a világba mindenki leszbikus lehetne akkor...UNDORITO és nem érdekelnek a negatív reakciók :D Ez a véleményem!
2014. márc. 24. 17:07
 46/47 M.Inke válasza:
0%

"Azért nem lehet normális családjuk, mert ha 2 nő nevel egy gyereket, akkor nem lesz apaképe, ergo egy bizonyos szinten lelki sérült ember lesz belőle. Legalábbis ebben az országban biztos."

Ebben értek egyet ! Az h nem engedélyezném a gyereket már az én véleményem! ;)

2014. márc. 24. 17:11
 47/47 anonim ***** válasza:
6%
Na, a sok buuzi és lezbikus jól lepontozza itt azokat az embereket akik megmondják az igazat és nem pedig vígasztalják őket, hogy ez a legtermészetesebb dolog a világon úristen...
2014. márc. 24. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!