Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Titeket csapott már ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket csapott már ennyire pofán az élet?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok és még a gimiben osztálytársam volt egy csodálatos lány, gyönyörű, okos, nagyon jó tanuló, mindenkihez kedves, nem magától elszállt ember. Én akkoriban eléggé zárkózott voltam, nem beszéltünk sokat, és 5 éves gimibe jártunk, tehát 5 évig voltunk gyakorlatilag majdnem napi szinten összezárva. Pár napja megkerestem, sokat változtam, kezdeményezőbb lettem, határozottabb, kiegyensúlyozottabb lelkileg. A gimiben nem tudtam kezdeményezni nála, mert járt egy osztálytárssal, aki FIÚ volt. Szóval megkerestem pár napja, leveleztünk, erre ma megnézem a képeit, és látom, hogy a Sziget Fesztiválon házasságot kötött egy lánnyal, aki az egyetemi csoporttársa! Egy világ dőlt bennem össze, 24 éves lesz ez a lány, csodálatos feleség, anya lehetne, erre kiderül ez :( Nem tudom, hogy ez divatlezbiség-e, de 1 fiúval járt évekig a gimi alatt és még mindig nem akarom elhinni, ami a szemem előtt van:( Mi a véleményetek erről? 24/F

2014. márc. 16. 19:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is járj utána ennek a szigetes dolognak, legalább annyira, hogy most van-e párkapcsolata vagy sem!
2014. márc. 16. 19:42
 12/24 A kérdező kommentje:
A Szigeten nem hivatalosan, de aláírja a 2 fél és kapnak egy papírt, de nem hivatalos.
2014. márc. 16. 19:42
 13/24 anonim ***** válasza:

Fool,

lehet normális, csak csalódás, hogy nincs a pakliban. olyan, mintha már nem is létezne. csak gondolatot olvasok amúgy, lány vagyok és hagyományos érdeklődésű.

2014. márc. 16. 19:43
 14/24 anonim ***** válasza:
ha nem hivatalos, akkor lehet, hogy nem is komoly.
2014. márc. 16. 19:44
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ennél csak nagyobb pofáncsapásokat kaptam.
2014. márc. 16. 19:44
 16/24 A kérdező kommentje:
Írtam neki üzenetet, hogy ettől még rendes embernek tartom és nem ítélem el, mert ezt eleve nagy bátorság felvállalni. Nem válaszolt még, lehet nem is fog.
2014. márc. 16. 19:46
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm megcsalt a legjobb barátommal. Ez a szerelmi életben ért legnagyobb pofán csapás, most gyakorlatilag egyedül vagyok a világban, mivel a közeli barátaim meg tudtak a dologról és nem szóltak :) Nem panaszkodom, nem fog legyőzni ilyesmi, de azért szerintem egy szinttel nagyobb(és ennél még csak a közelemben mennyivel durvábbak történtek)
2014. márc. 16. 20:00
 18/24 A kérdező kommentje:
Hát nem érdemes manapság kapcsolatokban gondolkodni, ilyen elk.úrt világot, ami ma van elegem van már az egészből, remélem ki fogok tudni menni külföldre dolgozni és maradok is ott, mint ebben a sz@rban lenni nyakig....
2014. márc. 16. 20:04
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen sajnos ilyen az élet. Az egyetem elméletben a komolyságról kéne hogy szóljon, de sokan ott hülyülnek meg a legjobban. Nem egy haverom változott meg az egyetemen sajnos negatív értelembe kíváncsi leszek hogy milyen jövőjük lesz... Én OKJ-s képzés után már munkába álltam és elvagyok, szeretem amit csinálok.

Sajnos sokat változnak az emberek, én is csalódtam már egy lányban, aki kedves volt velem, bár ő is eljárt bulizni meg minden a gimi alatt amikor egy osztályba jártunk de a csaj rendes volt mindenkivel, nem cigizett nem is itta szét magát soha. Én is csalódtam benne amikor ugye másik suliba ment mert nem bírta a gimit és amikor találkoztunk azt láttam hogy terhes mindez 18 évesen. Én így csalódtam egy lányban de közel sem olyan durván mint te.

De viszont volt egy másik lány akit 2 éve ismertem meg, nagyon szerelmes voltam belé, nem sokkal később amikor összejöttünk, súlyosan megsérült egy autóbalesetben rá pár nappal később bele is halt mert elkapott valamit és a szervezete nem bírta tovább.

Én akkor teljesen le voltam törve, és még élek, túltettem magam rajta nagyon nehezen.

Szóval vannak nagyobb gondok is a tieidnél, de elhiszem hogy csalódtál.

2014. márc. 16. 20:17
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezért mész ki külföldre? Akkor fog még pár csalódás érni...
2014. márc. 16. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!