Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most leszbikus vagyok? A többi lent.
1# Hát én és a barátom mielőtt jött a dolog nagyon jó barátok voltunk..és lehet hogy hiányozna, miután vége lenne a dolognak, de amúgy általában nem nagyon keresem őt, meg nem fogok belehalni ha nem beszélgetek vele állandóan, több napig is kibírom.
2# Szeretkezni biztos, hogy nem akarok vele. A csók dolog..nem is tudom..mert hát tiltakozom ellene, de lehet kipróbálnám. de nem akarom. meg hát mit reagálna? szerintem ott lenne vége a barátságunknak..
Kettes vagyok.
Eleinte a szexre én is fintorogtam. Nem tudtam elképzelni... viszont hiányzott a közelsége. Mindig kerestem az alkalmat, hogy megölelhessem, adhassak neki puszit vagy csak valamiért megérintsem a kezét. Aztán jöttek a gondolatok, hogy mennyire jó lenne megcsókolni. Még ekkor is tagadtam, hogy a szexre képes lennék lánnyal. Fél évembe telt leküzdeni a félelmem. Csak miután megvolt a csók kezdtem érezni, hogy több is jöhetne...
Persze ha szerinted nem vevő rá, ne is jelezd neki, de ez már jelentheti a hajlam első jeleit... nálam így volt. Megeshet, hogy a te esetedben csak erős baráti szeretet, nem pedig szerelem. A külömbség csak a vonzalom. A baráthoz nem vonzódunk, a szerelmünkhöz igen (és nem feltétlen azt jelenti, hogy szexelni akarnál vele, csak vágysz az érintéseire, a testi közelségére).
Am bárhogy is legyen, az biztos, hogy a pasidba nem vagy szerelmes, tehát szerintem neked is jobb lenne szabadon, mint egy ilyen kapcsolatban...
Igen, már elgondolkoztam komolyabban, hogy véget vetek ennek a kapcsolatnak, mert már nem érzem azt amit a kapcsolat előtt vagy a kapcsolat legelején. Lehet hogy "kiszerettem" belőle, vagy egyszerűen már nem érdekel..
Nagyon remélem, hogy ez az egész csak nagyon erős baráti szeretet és nem a ferde hajlam egyik jele..(nem ítélem el az ilyen embereket, csak valamiért magamnál..távol állok ettől a dologtól)
Mondjuk, tényleg szeretem megölelni hosszasan, meg néha van úgy, hogy csak valamiért megfogja a kezem, amivel nincsen gond, de remélem, csak azért, mert puha a keze:D
Mellesleg köszönöm szépen a megértő, és értelmes válaszokat!
Teljesen megértem, hogy nem akarod, hogy az legyél. .Véleményem szerint a legjobb ha nem stresszelsz rá :) Ha nem lesz tovább nincs gond, ha meg mégis... azt úgyis észre fogod venni :)
A kapcsolatodhoz pedig sok sikert, akárhogy is döntesz ;)
(a kettes voltam)
Hát, remélem, hogy nem lesz semmi gond:) nem fogok stresszelni:)
Köszönöm Szépen! Mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!