Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Akkor most leszbikus vagyok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most leszbikus vagyok? A többi lent.

Figyelt kérdés
Van barátom, nemrég jöttünk össze, 3 hónapja kb, de mielőtt nem jártunk valahogy jobb volt az egész, de még a kapcsolat elején se volt rossz. És most olyan mintha elhidegülnék tőle, mintha már nem szeretném, pedig szeretem, csak nem is tudom, olyan furcsa az egész..na és van az egyik barátnőm, akit szinte mindennél jobban szeretek, és hát nem is tudom..néha elgondolkozom kettőnkön és sokszor úgy gondolok rá, hogy nagyon nagyon szeretem, már olyannyira mintha szerelmes lennék belé, vagy nem tudom. Olyan bizonytalan vagyok. Ezt most minek lehet tekinteni?

2014. febr. 5. 23:21
 1/7 anonim válasza:
Nem vagy leszbikus, csak van egy ember aki fontosabb az életedbe. Azon gondolkozz el,hogy az jobb lenne-e ha nem lennétek együtt a sráccal. hiányozna-e? Gondolsz rá napközben, keresed ? Rossz ha nem beszéltek órákig?
2014. febr. 6. 00:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez még bármi lehet. Nálam pont ugyan így kezdődött. Ma már tudom, biszex vagyok. De lehet tényleg csak baráti szeretet nálad. Kívánod, hogy megcsókolhasd? Tudnál vele szeretkezni?
2014. febr. 6. 01:16
 3/7 A kérdező kommentje:

1# Hát én és a barátom mielőtt jött a dolog nagyon jó barátok voltunk..és lehet hogy hiányozna, miután vége lenne a dolognak, de amúgy általában nem nagyon keresem őt, meg nem fogok belehalni ha nem beszélgetek vele állandóan, több napig is kibírom.

2# Szeretkezni biztos, hogy nem akarok vele. A csók dolog..nem is tudom..mert hát tiltakozom ellene, de lehet kipróbálnám. de nem akarom. meg hát mit reagálna? szerintem ott lenne vége a barátságunknak..

2014. febr. 6. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kettes vagyok.

Eleinte a szexre én is fintorogtam. Nem tudtam elképzelni... viszont hiányzott a közelsége. Mindig kerestem az alkalmat, hogy megölelhessem, adhassak neki puszit vagy csak valamiért megérintsem a kezét. Aztán jöttek a gondolatok, hogy mennyire jó lenne megcsókolni. Még ekkor is tagadtam, hogy a szexre képes lennék lánnyal. Fél évembe telt leküzdeni a félelmem. Csak miután megvolt a csók kezdtem érezni, hogy több is jöhetne...

Persze ha szerinted nem vevő rá, ne is jelezd neki, de ez már jelentheti a hajlam első jeleit... nálam így volt. Megeshet, hogy a te esetedben csak erős baráti szeretet, nem pedig szerelem. A külömbség csak a vonzalom. A baráthoz nem vonzódunk, a szerelmünkhöz igen (és nem feltétlen azt jelenti, hogy szexelni akarnál vele, csak vágysz az érintéseire, a testi közelségére).

Am bárhogy is legyen, az biztos, hogy a pasidba nem vagy szerelmes, tehát szerintem neked is jobb lenne szabadon, mint egy ilyen kapcsolatban...

2014. febr. 6. 15:25
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, már elgondolkoztam komolyabban, hogy véget vetek ennek a kapcsolatnak, mert már nem érzem azt amit a kapcsolat előtt vagy a kapcsolat legelején. Lehet hogy "kiszerettem" belőle, vagy egyszerűen már nem érdekel..

Nagyon remélem, hogy ez az egész csak nagyon erős baráti szeretet és nem a ferde hajlam egyik jele..(nem ítélem el az ilyen embereket, csak valamiért magamnál..távol állok ettől a dologtól)

Mondjuk, tényleg szeretem megölelni hosszasan, meg néha van úgy, hogy csak valamiért megfogja a kezem, amivel nincsen gond, de remélem, csak azért, mert puha a keze:D

Mellesleg köszönöm szépen a megértő, és értelmes válaszokat!

2014. febr. 6. 21:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Teljesen megértem, hogy nem akarod, hogy az legyél. .Véleményem szerint a legjobb ha nem stresszelsz rá :) Ha nem lesz tovább nincs gond, ha meg mégis... azt úgyis észre fogod venni :)

A kapcsolatodhoz pedig sok sikert, akárhogy is döntesz ;)

(a kettes voltam)

2014. febr. 7. 00:06
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát, remélem, hogy nem lesz semmi gond:) nem fogok stresszelni:)

Köszönöm Szépen! Mindent!

2014. febr. 7. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!