Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit jelent az, hogy igazán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy igazán csak egy nő tudja mi jó egy nőnek?

Figyelt kérdés

Biszex lányok véleménye érdekelne.

A barátnőm biszex. A barátnője is és együtt is szexelnek meg mászkálnak. Rendes barátnők is csak hát éppen nem csak pasikkal vannak. Amikor megismerkedtünk akkor is együtt voltak, de pasiztak. Összejöttünk azután találkoztunk még néhányszor és lefeküdtünk. Ő még előtte elmondta, hogy a barátnőjével is lefekszik. Ez nagyon jól hangzott, beindult a fantáziám. :-) Jó volt vele.

Azután előállt azzal, hogy csináljuk hármasban. Nem ellenkeztem. Elejében ez nagyon izgatott, két csajjal egyszerre. De azun rendszeres lett a dolog, annyira, hogy már kettesben alig voltunk. Az első lelkesedés után már nem annyira jó így nekem, mert többet foglalkoznak egymással, én úgy érzem csak arra kellek hogy megdugjam őket.

Amikor felhoztam neki, hogy csináljuk a barátnője nélkül akkor azt mondta, hogy ha nekem így nem tetszik akkor ne csináljam, a barátnőjét nem hagyja el, meg hogy nem hazudott nekem, kezdetektől tudom hogy ők együtt vannak.

Meg ő is szeret nyalni és szereti, ahogy egy nő nyal.

Nem értem. Én is rendesen kinyalom. Teljesen bedugom a nyelvem amennyire csak birom, csiklóját is szopogatom. A számmal élveztetem el. Csókolózásnál is fullosan nyelvesen csináljuk. Még a popi lukába is bedugom a nyelvem hegyét és sosem mondta hogy nem jó neki ahogy csinálom. Nem akarom elhagyni csak szertnék jobb lenni a barátnőjénél. Hogy csináljam? Egy nő hogyan csinálja?

2013. nov. 26. 12:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
de nem tudom elmondani, hogy hogy csinálom :D
2013. nov. 27. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!