Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehet leszbikus vagyok?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet leszbikus vagyok?!

Figyelt kérdés
eddig smároltam már többször is fiúkkal de egyiknél sem éreztem ,hogy valamilyen érzést kiváltott volna belőlem,viszont mindig is foglalkoztatott hogy milyen lehet egy lánnyal

2013. okt. 6. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Esetleg biszex.
2013. okt. 6. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg szűzkurwa de nekem mind1..
2013. okt. 6. 17:58
 3/5 A kérdező kommentje:
miért is vagyok szűzkurvva?!omg...
2013. okt. 6. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem csak az a baj hogy nem olyan sráccal smároltál akire beindultál volna :)
2013. okt. 6. 18:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet azért nem váltottak ki belőled akármilyen érzést, mert nem vonzódtál hozzájuk, vagy nem szeretted őket. Attól meg, hogy kíváncsi vagy milyen egy lánnyal még nem biztos hogy leszbikus vagy.
2013. okt. 6. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!