Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Szeretitek a 69-es pózt? Milyen gyakran alkalmazzátok?
Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 15:43
3/11 anonim válasza:
Szerinted van bárki is, aki utálja? Gondolkodj már.
4/11 A kérdező kommentje:
Igen,van olyan. Nem mindenki egyforma,így nem szeretheti mindenki ugyanazt. Gondolkodj már...
2013. okt. 5. 16:17
5/11 anonim válasza:
Sajnos tudnék arról mesélni hányan utálják... 3 eddigi csajomból 3 utálta...
6/11 anonim válasza:
Itt most leszbikusokról van szó, nem heterokról.
7/11 anonim válasza:
Te azt írtad "van bárki is?" A bárkibe szerintem bárki beletartozik, de javíts ki kérlek, ha nem így volna.
8/11 anonim válasza:
Kérdésben megszólítás: "Leszbikus lányok!"
Javíts ki, ha tévedek, de rohadtul nem hetero férfiaknak szól a kérdés, se nem róluk, ergó a válaszom se hetero kapcsolatokat célozta meg.
9/11 anonim válasza:
Akkor fogalmazz világosan. Amúgy meg azért mert te esetleg szereted nem kell lehurrogni mást, hogy mindenki szereti. Mert az életem ráteszem, hogy van leszbikus lány is, akinek nem jön be.
10/11 A kérdező kommentje:
Mondom,hogy van! Ismerek olyat! Ezért is kérdeztem... Csak kíváncsi voltam... De ha tudtam volna,hogy mi bontakozik itt ki egy ártatlan kérdés miatt....
2013. okt. 5. 18:01
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!