Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Léteznek leszbikus prostik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek leszbikus prostik?

Figyelt kérdés
Tehát vannak örömlányok, akik csak nőkkel fekszenek le pénzért?

2013. szept. 8. 15:58
 1/4 anonim válasza:
szerintem vannak leszbikus prostik,de azoknak a stricijük úgyis kényszeríti rá hogy ne csak nőkkel feküdjön le,hogy több pénz folyjon be.de amúgy neked milyen sok időd van már h ilyeneken gondolkodsz?
2013. szept. 8. 16:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Van egy csaj, akivel egy munkahelyen dolgoztunk, de kirúgták. A csaj leszbikus volt. Nemrég egy olyan helyen láttam álldogálni, ahol a fizetős lányok szoktak. Megkérdeztem, hogy erre vetemedett, hogy pasikkal is? Ő azt mondta, nem, dehogy, ő leszbi prosti, csak lányokkal megy el. Na most én nem egészen veszem be, hogy lenne erre igény, hogy csak nővel fekszik le és meg tud ebből élni? Ennyire keresett ez a szolgáltatás?
2013. szept. 8. 16:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy létezne ilyen. Mondjuk személyes tapasztalatom nincs prostikról, de netes hirdetéseket meg hasonló oldalakat már nézegettem természetesen, és mindenhol csak olyan volt esetleg, hogy nőt is vállal a pasik mellett. Az kizárt, hogy csak a nőkre specializálódva ebből a munkából meg lehetne élni. Biztos lehetsz benne, hogy pasikat is fogad, ha eleget fizetnek érte...
2013. szept. 9. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:

én olvastam egy "hirdető lánya"al készült intervievet

ő azt mondta,hogy jobban szereti a csajokat,de pasit is válal...eből arra következtetek,hogy ha a a lány "magán válalkozó" akkor azt csinál amit akar,de ha kell a lé akkor más is belefér a "profilba".

tehát szerintem csak és kizárólag leszbi nincs.

2013. szept. 12. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!