Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányom laptopján leszbikus/meleg témájú filmeket találtam. Mit csináljak?
Akkor rögtön miért nem kérdeztél rá a lányodnál? 5 év múlva majd csodálkozol, hogy szinte szóba se áll veled, miközben te is az interneten kérdezősködsz róla....
27L
Nem mindegy hogy melyikhez vonzodik!? Abortálni már sajnos késő.
Lehet csak erre masztizik ott a konyhaaszalnál ülve...lehet a fakanalat is feldugta már....gyakrabban tessék erre járni és olvasgassa csak az érdekes kérdéseket mint pl.: Te milyendogokat dugtál már fel a feeedbe!?
Nem bántás képpen,de ha még vkinek nem volt barátja 20 éves-n és esetleg leszbikus témájú filmeket nézz már leszbikus lenne?
Amúgy,lehet csak kíváncsi volt.Én a tv-be néztem egyszer leszbikus filmet 19 évesen, anyum bejött,hogy mit nézek elmondtam,hogy ez a címe (már nem emlékszem) és erről arról szól és hozzá tettem érdekes a film stb nem szólt semmit.
Amúgy 20 évesen már felnőtt,oké hogy tudni akarod melyik nemhez vonzódik,de ha már titkolná nyilván nem olyan mappába teszi a filmet amit te is láthatsz :D
Ja nekem meg a zenei ízlésem olyan,hogy minden második zenei klippbe lányok smárolnak a tv-be is leadják kedvenc énekesnőm biszex ezeket anyum is tudja.De sose feltételezte,hogy leszbikus lennék.Pedig 21 évesen barátom nem volt és nem is beszélek a fiúkról.Nincs kiről beszéljek.
Ha akarja úgy is elmondja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!