Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? (leszbi)
Figyelt kérdés
Most érettségiztem, van egy tanárnőm, akihez nagyon vonzódom. Holnap lesz a bankettünk, ez az utolsó, hogy látom. Nagyon vágyom rá, de ő férjes, van egy lánya. Lehet, hogy többet látok bele, ami, de keresi a testi kontaktust lány tanítványaival, megérinti, átöleli őket. Lehet, hogy ezt más tanár is megteszi, sőt biztos, de ez fura. Eddig mindig megbántam, hogy nem mondtam el annak a nőnek, aki épp tetszett, hogy bejön nekem. Viszont ha meg nemet mond, teljesen hülyének fog nézni, elsüllyednék szégyenemben. Szerintetek? 18/L2013. jún. 18. 23:03
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi, pasik nem igazán érdekelnek :D
2013. jún. 18. 23:29
12/13 anonim válasza:
pedig jobb lenne ha áttérnél rájuk
13/13 anonim válasza:
az, hogy te nő vagy és a nőre nyomulnál rá nem mentesít fel téged az alól, hogy undorító dolog belepiszkítani egy házasságba, kapcsolatba. férjes asszony, gyerekkel. hogy gondoltad? szerinted hogyan reagálna? (még ha ő is vonzódna hozzád, akkor is)
Véleményt kértél, szerintem ne tedd és növessz gerincet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!