Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek mit tegyek? (leszbi)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? (leszbi)

Figyelt kérdés
Most érettségiztem, van egy tanárnőm, akihez nagyon vonzódom. Holnap lesz a bankettünk, ez az utolsó, hogy látom. Nagyon vágyom rá, de ő férjes, van egy lánya. Lehet, hogy többet látok bele, ami, de keresi a testi kontaktust lány tanítványaival, megérinti, átöleli őket. Lehet, hogy ezt más tanár is megteszi, sőt biztos, de ez fura. Eddig mindig megbántam, hogy nem mondtam el annak a nőnek, aki épp tetszett, hogy bejön nekem. Viszont ha meg nemet mond, teljesen hülyének fog nézni, elsüllyednék szégyenemben. Szerintetek? 18/L

2013. jún. 18. 23:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Már elnézést, de HÁZAS. Akkor mit akarsz? Keress mást.
2013. jún. 18. 23:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Azért hallottunk már nagyon sok olyat, hogy házas volt, mégis nőkkel kavart, szóval szerintem ez nem kizáró ok.
2013. jún. 18. 23:09
 3/13 anonim ***** válasza:
naneeeee..
2013. jún. 18. 23:10
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát én több okból se próbálkoznék be.

1. Csak vonzódásról írsz,vannak szingli nők akik vonzó...férjes, családos nőnél soha nem próbálkoznék be. Maximum ha végtelenül szerelmes lennék és egyértelmű jelek vannak..de szerelmesen senki nem gondolkodik tisztán...

2.Tanár. Ha a vonzalom kölcsönös is (a tesi kontaktus keresése szerintem erre nem jel...), nem hiszem, hogy kockáztatna.

19/leszbikus

2013. jún. 18. 23:12
 5/13 A kérdező kommentje:
Naneee? Bővebben?
2013. jún. 18. 23:12
 6/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi a válaszod, egyetértek vele.. Nem tudom, hogy vonzódás e vagy több, de folyamatosan csak ő jár a fejemben. Mivel leérettségiztem, így nem kockáztaz semmit
2013. jún. 18. 23:14
 7/13 A kérdező kommentje:
Haha... Azt hiszed, most jól beszóltál, mi? Ha ettől jobban érzed magad...
2013. jún. 18. 23:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Oké, oké, basszus, hallottunk már ilyet, és akkor mi van? Akkor te fel vagy jogosítva rá, mert hallottál már ilyet?

Sosem értettem, egyesek miért gondolják, hogy akkor ez olyan csodás lépés, csak mert más erkölcsi nulla megenged magának valamit....

Szerintem nem fogsz belehalni, ha pont vele nem kavarsz, ellenben nagyobb fájdalom egy házasság tönkremenetele. De nyilván ez téged k*rvára nem zavar, mert nem te vagy a nő kislánya....

2013. jún. 18. 23:22
 9/13 anonim ***** válasza:

Négyes vagyok

Képzeld el, hogy egy fiú osztálytársad ráhajt...az is milyen gáz lenne...

Foglalt emberrel ne kezdj ki és kész. Szerintem :)

2013. jún. 18. 23:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Kérdező! Akarsz 3asba? 2 lány meg én 18F
2013. jún. 18. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!