Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért NEM élvezem a pettinget? Lehet hogy leszbi vagyok?
A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt, és a 3. napon már a szexen kívűl minden volt, de borzalmasan fájt. Ő az első barátom, és akkor azt gondoltam, azért volt ilyen mert :
a, három napja volt az első csókom, és még nem vagyok elég érett hozzá
b, a pasi csinálta rosszul (nem mertem neki szólni)
A válaszok: a, elég indok lenne, de 2 hónappal az első után az egyik (biszex) barátnőm szakított a pasijával, és átjött egy üveg vodkával aludni. Nagyon (NAGYON) berúgtunk és hírtelen lesmárolt, és mivel én az alkoholtól nagyon "horny" leszek, ezért pettingeltünk (ő megujjazotls nyalt én csak nyaltam ) viszont az ezerszer jobb érzés volt mint a a barátommal. Azóta vannak pillanatok amikor kívánom a barátnőmet (őt ez nem zavarja mivel kiderült hogy nagyon bejöttem neki) és alig tudom megállni hogy ne menjek bele ilyen kalandba. Viszont nagyon szeretem a barátomat, de őt pl. egyáltalán nem kívánom. Viszont azért nem vagyok biztos benne hogy leszbikus vagyok, mert pl. mindig a fiukat néztem meg, és el nem bírnám képzelni hogy járjak egy lánnyal (elnézést kérek mindenkitől akit ez sért , de belém nevelték). NAGYON FÉLEK :(
b, nem ez lesz a ludas, mert az exeiből néhány a haverom/barátnőm és elméletileg tényleg jó az ágyban.
Van más alternatíva mint az a, ?
SEGÍTSETEK! :( 16/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!