Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Igaz, hogy a lányok többsége...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a lányok többsége életében legalább egyszer csókólozik egy másik lánnyal?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor ez miért ilyen gyakori?

2012. okt. 13. 15:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát, nem hiszem... már régen kinőttem a kipróbálós időszakból, anyuka vagyok, és nem, egyszer sem csókolóztam nővel, és nem is szerettem volna, és nem is szeretnék ezek után sem. Undorodom tőle.

Ismeretségi körben beszélgettünk már a témáról, nem ismerek senkit, aki csinált volna ilyet.

2012. okt. 13. 19:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Én a tinédzser korosztályt képviselem, és igen, elég sok ilyen van. Az oka a túlzott alkoholfogyasztás!:) De komolyra fordítva a szót... Szerintem a legtöbb emberben van egyfajta kíváncsiság, a nőkben legalább is elég sok. Hogy miért ők? A nők sokkal jobban el vannak foglalva azzal, hogy mitől is lesznek vonzók, és így adja magát az is, hogy a férfiak általáosságban mi vonzót találnak a nőkben... És ez nem is olyan nehéz kérdés, mert a "tipikus női tulajdonságok" a nőket is vonzzák: kedvesség, figyelmesség, lágyság stb. Ezeket nyilván megtapasztalják a mindennapi életük során, de a testi részét nem. És ha az ember spicces, vagy csak kellően ellazult egy buli során könnyen előjön az efféle kíváncsiság... ami már nincs is olyan messze a valódi vágytól, ha vesszük, hogy a kíváncsiság is vágyakozás a tapasztalásra, hát még, hogy szexualitásról van szó. Szóval az én korosztályom csinálja, lehet őket leri*ancozni...
2012. okt. 13. 20:50
 13/14 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, folytatom:) Tehát mi egy szabadabb szellemű generáció vagyunk, de már a mai harmincasok is azok... Az idősebbeknek úgy tűnhet, hogy ez divat, de ezek a lányok valóban vágynak rá, és szerintem (többségünk szerint?) nincs semmi baj azzal, ha valaki meg meri élni a vágyait.
2012. okt. 13. 21:00
 14/14 anonim ***** válasza:
22%
A mai tinik nem szabadok, csak azt hiszik. Valójában a szabadság, a szabadosság rabszolgái. Hamis vágyak élnek bennük, pedig csak szeretetre és figyelemre vágynak - rossz helyen keresik sokszor.
2012. okt. 14. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!