Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok, / leszek?

szerintem izgalmas lenne és új, vágj bele! Elég ha csak kettesbe kerültök és lassan megsimogatod amikor olyan helyzet van és dicséred, és átveszed az irányítást. Ha hajlamos rá, márpedig a fiatal lányok hajlamosak rá, akkor elég vagy utóbb elérhetsz a lába közé is, és óvatosan simogatva eljuttathatod a csúcsre, ami könnyű lesz, mivel ez neki is újdonság lesz és izgalmas, és hatalmas orgazmus. Persze "smárolással" együtt.
Szóval vágj bele!

Nézd, a leszbikusság nem úgy alakult ki, hogy a nők csalódtak a pasikban vagy nem kellettek nekik. Attól hogy valaki ronda, még nem lesz leszbikus.
A leszbikusok között ilyen szempontból méginkább adnak a külsőségekre. Rádásul csajozni sokkal nehezebb lesz, mert csak a társadalom pár százaléka meleg.
Itt nem az a kérdés hogy a pasiknak tetsze-e hanem hogy neked ki jön be.

Ismerős volt a neved, s már tudom is miért. Július közepe felé még arról tettél fel kérdést, hogy hogyan kell elcsábítani egy pasit. Nekem ez már nem tűnik úgy, hogy leszbikus lennél :) Nem foglak oktatni, hogy 14 évesen nem tudhatod, mivel baromság, hisz én ennyi idősen ébredtem rá/fogadtam el, hogy igenis a lányok tetszenek (jelenleg 15 vagyok).
A másik, azért hiszed, hogy leszbikus lennél(pontosabban a bnőddel akarod emiatt kipróbálni), mert a FIÚK nem érdeklődnek UTÁNAD? Én pont amiatt "pánikoltam" mert ÉN nem érdeklődtem a fiúk UTÁN, at all...
Tehát tulajdonképpen nem leszbikus vagy, csak minden áron ki akarod valakivel próbálni, s ha már a fiúkat nem érdekled, jó lesz a bnőd is? Ez nem homoszexualitás, ez "ha már nincs jobb..." helyzet :)
Ne érts félre, nem akarlak semmilyen szinten megbántani, nyugodtan írhatsz is, aztán beszélgethetünk(főleg mert érdekel melyik suliba jössz szeptemberben - fehérvári vagyok), de elég butaságnak tűnik amit írsz. Ha mégis megsértettelek volna valamivel, akkor bocsi :)

Ha eddig nem voltál, ezután sem leszel leszbi. Ha az leszel, akkor eddig is az voltál. De ha az leszel, azzal sincs semmi baj, mert ugyanolyan értékes ember leszel, és ugyanúgy szeretni fognak. Aki nem, az eddig sem szeretett. Ne hagyd magad letörni. A dolgok majd kialakulnak, és meglátod minden rendben lesz. De szerintem ez az egész csak egy lehangoltság, és már bebeszéled magadnak. Amúgy nem leszbikusság, csak kíváncsiság. Attól még nem leszel az ha kipróbálod.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!