Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/biszex lányok! Nektek is van ún. radarotok, vagyis felismeritek, hogy ki "más"?
Érdekelne, mivel a meleg fiúk gyakran szokták hangoztatni, hogy 1-2 kivétellel, de általában felismerik a sorstársakat. Szóval lányok esetén is érvényes ez? Vagy nehezebb megállapítani? Utcán, strandon bárhol..
Mondjuk annyival lehet tényleg nehezebb, hogy egy lány nem biztos h azért néz, mert tetszel neki, hanem azért, mert mondjuk féltékeny/irigy bármilyen okból a megjelenést illetően. Szóval?:)
Előre is köszi a normális válaszokat :)
Inkább azt tudom megmondani, hogy bejövök-e neki.
Buccsoknál elég egyértelmű tud lenni, de ők viszonylag ritkák. Egy femmét nem igazán lehet megkülönböztetni a többi nőtől.
A biszexek nagy része sajna csak dugni akarna, őket igyekszem elkerülni, mert többnyire pofáraesés a vége.
Hát nekem nincs... amit nagyon sajnálok, mert nem vállalom fel azt hogy vonzódom a lányokhoz. Szóval az ismerkedés így necces. Próbáltam rájönni, hogy hogyan lehetne felismerni az ilyen lányokat, de eddig nem sok sikerrel :( :D
Van aki azt mondja, hogy erre születni kell..
Külföldön úgy hívják "gaydar".
Amúgy kb. abból áll nálam, hogy ha egy lány rámnéz, szemembe néz, rögtön meg tudom különböztetni, hogy ő most azért néz mert bejövök neki, érdeklem vagy azért mert "végigmér" mint egy hetero a másik heterot. És igen, ez érvényes a femme lányokra is, őket is ki tudom szúrni :) Vagy minimum azt, hogy érdekli-e a dolog. Talán úgy mondhatnám, hogy egy lánynak aki biszex/leszbikus annak más a "nézése". Gondolom nekem is más, ezért van, hogy odajönnek stb, pedig nem mondanám, hogy látszik rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!