Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Leszbikus/biszex lányok!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus/biszex lányok! Nektek is van ún. radarotok, vagyis felismeritek, hogy ki "más"?

Figyelt kérdés

Érdekelne, mivel a meleg fiúk gyakran szokták hangoztatni, hogy 1-2 kivétellel, de általában felismerik a sorstársakat. Szóval lányok esetén is érvényes ez? Vagy nehezebb megállapítani? Utcán, strandon bárhol..

Mondjuk annyival lehet tényleg nehezebb, hogy egy lány nem biztos h azért néz, mert tetszel neki, hanem azért, mert mondjuk féltékeny/irigy bármilyen okból a megjelenést illetően. Szóval?:)

Előre is köszi a normális válaszokat :)

2012. júl. 26. 01:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Inkább azt tudom megmondani, hogy bejövök-e neki.

Buccsoknál elég egyértelmű tud lenni, de ők viszonylag ritkák. Egy femmét nem igazán lehet megkülönböztetni a többi nőtől.

A biszexek nagy része sajna csak dugni akarna, őket igyekszem elkerülni, mert többnyire pofáraesés a vége.

2012. júl. 26. 01:24
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Hát én biszex fiú vagyok és én kajak felismerem fiút is lányt is. Igazából én azt nem értem, hogy nem lehet felismerni
2012. júl. 26. 01:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem nincs... amit nagyon sajnálok, mert nem vállalom fel azt hogy vonzódom a lányokhoz. Szóval az ismerkedés így necces. Próbáltam rájönni, hogy hogyan lehetne felismerni az ilyen lányokat, de eddig nem sok sikerrel :( :D

Van aki azt mondja, hogy erre születni kell..

2012. júl. 26. 02:29
 4/9 anonim ***** válasza:
4%
hát aki rózsaszín polóba,furcsán járkál,még ha ki is van picit festve,az már több mint gyanús
2012. júl. 26. 03:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nincs ilyen tudásom,pedig mennyivel könnyebb lenne minden... :DD
2012. júl. 26. 08:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Külföldön úgy hívják "gaydar".

Amúgy kb. abból áll nálam, hogy ha egy lány rámnéz, szemembe néz, rögtön meg tudom különböztetni, hogy ő most azért néz mert bejövök neki, érdeklem vagy azért mert "végigmér" mint egy hetero a másik heterot. És igen, ez érvényes a femme lányokra is, őket is ki tudom szúrni :) Vagy minimum azt, hogy érdekli-e a dolog. Talán úgy mondhatnám, hogy egy lánynak aki biszex/leszbikus annak más a "nézése". Gondolom nekem is más, ezért van, hogy odajönnek stb, pedig nem mondanám, hogy látszik rajtam.

2012. júl. 26. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:
95%
A legjobb gaydarnál is sokszor becsúszik a tévedés. Vannak emberek akiket mindenki melgnek néz pedig totál heterók, és vannak melegek akiken nem látszik.
2012. júl. 27. 19:35
 8/9 anonim válasza:
100%
hát elég nehéz levenni valakiről.. főleg lányoknál mert az igaz hogy nem csak azért nézhetnek meg egy másik lányt mert tetszik neki, hanem mert pl. irígyek rá.. vagy bármi másért.. inkább beszélgetés által lehet levenni valakiről.. meg ha már jobban ismered.. pl ha nem nagyon volt még barátja meg ha pasikról van szó nem nagyon szól semmit akkor elég valószínű, meg persze ha butch akkor tuti.. meg ha pl bejössz neki azt szerintem általába észre lehet venni egy idő után.. a nézéséből, ahogy viselkedik veled, beszél hozzád, gesztusok.. én egyszer próbáltam levenni valakiről.. úgy láttam hogy bejövök neki de csak jófejnek tartott és a barátnőm akart lenni na azóta sose bízom el inkább magam.. most is van 1 lány akiről azt veszem észre mintha bejönnék neki elég sok rá utaló jel van, de ameddig nem mondja vagy nincs valami konkrét dolog addig nem bízom el magam..
2012. júl. 29. 21:04
 9/9 anonim válasza:
100%
Nincs, pedig mit meg nem adnék érte!! :D
2012. júl. 31. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!