Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A barátnőm, aki 22 éves,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm, aki 22 éves, részt vett egy leszbikus orgiában,4 másik nővel, mindegyik 28 éves volt, a sulijából ismerte őket. Ezt tekintsem megcsalásnak?

Figyelt kérdés
A barátnőm, aki 22 éves, részt vett egy leszbikus orgiában, 4 másik nővel, mindegyik 28 éves volt, a sulijából ismerte őket. Ezt tekintsem megcsalásnak?

2012. júl. 4. 20:49
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
23%

saját nemmel nem megcsalás...

f18

2012. júl. 5. 01:16
 32/37 anonim ***** válasza:

"Adam Blade válasza:

saját nemmel nem megcsalás...

f18"

Ááááááááá. Nem bírom tovább:D És lóval megcsalás lenne?

2012. júl. 5. 09:52
 33/37 anonim ***** válasza:
na figyu. sztem meg inkább az gáz hogy csajokkal "csalt meg". szégyen ha a barátnőd egy pinával csal meg. nem hogy 4el.
2012. júl. 6. 12:21
 34/37 anonim válasza:

Itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__31..

#1/34 ˝én 25 éves fiú vagyok˝

Itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__31..

itt meg ˝amúgy 28 éves srác vagyok˝

és a neved ˝keresem28”

Akk most hogy is van ez??? Lol pár nap alatt 3 évet fiatalodtál/öregedtél???XDDDD LÜL

CsakEgyTroll lül

2012. júl. 22. 01:16
 35/37 anonim ***** válasza:

Ezek kitalált kérdések, "kedves" keresem28 minden nap előáll egy vad történettel. Egyszer nőnek, egyszer férfinek adja ki magát. :D Ne dőljetek be! :D

Leszbikus orgia..na persze! Vágyálmaiban. :DD

2012. júl. 22. 15:00
 36/37 anonim ***** válasza:
Mondanod kellett volna neki, hogy ha már így elvoltatok, akkor legközelebb beszállok én is,és végigk*rlak titeket.
2012. nov. 1. 17:19
 37/37 anonim ***** válasza:
De az is lehet, hogy a barátnőd unja a banánt, ezért csak besz*patott téged, és a négy másik nő négy másik palit takar.
2012. nov. 1. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!