Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A barátnőm, aki 22 éves,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm, aki 22 éves, részt vett egy leszbikus orgiában,4 másik nővel, mindegyik 28 éves volt, a sulijából ismerte őket. Ezt tekintsem megcsalásnak?

Figyelt kérdés
A barátnőm, aki 22 éves, részt vett egy leszbikus orgiában, 4 másik nővel, mindegyik 28 éves volt, a sulijából ismerte őket. Ezt tekintsem megcsalásnak?

2012. júl. 4. 20:49
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Figyelj ne keseredj el.. a nőd egy rib*nc, valósziinüleg hazudik is mint a vizfolyás és pasival is megcsal ne aggodj. Majd ha gyeree szül neked akkor talán szeret addig meg szzard le h mit csinál, és ha találsz egy normálisabbat vágd ki a fr*ncba a retket.
2012. júl. 4. 21:12
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mondta neki a 4 csaj? Ne röhögtess! Felnőtt ribi, saját felelősségére cselekszik. A többiek is meg ő is pont leszarják, hogy te vagy neki vagy nem.
2012. júl. 4. 21:19
 23/37 anonim ***** válasza:
43%
Dehogy megcsalás. Nehogy elhagyd! Hátha egyszer elhív a csajos estére. :)
2012. júl. 4. 21:24
 24/37 A kérdező kommentje:
de most nekem az a bajom, hogy a másik 4 csaj belezúgott vajon a barátnőmbe? szerelmesek belé?
2012. júl. 4. 21:25
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
ha kerek perec megmondod neki, hogy te ezt megcsalásnak érzed, és többet nem szeretnél ilyet hallani, akkor megérti, persze ha szeret. HA ellenkezik, akkor problémák vannak.
2012. júl. 4. 21:31
 26/37 A kérdező kommentje:
ááá megmondtam, azt mondta hogy neki kell egy kis kikapcsolódás, a monoton hétköznapokat unja, szereti a csajos estéket, ezért szeret lejárni leszbikus bárba is
2012. júl. 4. 21:47
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor... szerintem kicsit biszex a csaj. SZeret téged egyáltalán? :// lehet jobb lenne ott hagyni, ha téged ennyire zavar ez a viselkedés
2012. júl. 4. 21:57
 28/37 rottingrabbits ***** válasza:

Heh,imadnivaloak a trollok ezen az oldalon.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__31..

2012. júl. 4. 23:21
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
ez olyan, mintha arcon vernélek bal kézzel, amikor jobbkezes vagyok. fáj-fáj, kész...
2012. júl. 4. 23:36
 30/37 anonim ***** válasza:
gyere át, megduglak sóspöccsel, és kvittek vagytok
2012. júl. 5. 00:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!