Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Léteznek olyan leszbikusok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan leszbikusok akik ápoltak és nőiesek?

Figyelt kérdés

csak kíváncsiságból kérdezem, mert olyannal még nem vagy csak elvétve találkoztam.

25/L (biszex)

2012. jún. 21. 13:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jézusom gyerekek, vidéken kajak ilyen gáz a helyzet?! :DD

Én is vidéki vagyok, de Budapest közelében, Pestre járok suliba, szal odaköt az "élet"...és minden leszbikus, aki a suliban van tök ápolt, akár butch, akár lipstick. Az összes máshonnan (nem suliból) ismert leszbikus ismerősöm teljesen ápolt és rendezett, semmi gáz velük, nem kövérek, normális ruhákba járnak...nem is értem, hogyan hanyagolhatják el magukat annyira az emberek, ahogyan leírtátok ://

2012. jún. 22. 19:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Én foglalkozom magammal, muszáj nőnek éreznem magam.
2012. jún. 23. 01:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Akiket én ismerek azok egyálltalán nem ápolatlanok, legyen az butch vagy femme, a lipstickek többsége meg nagyon nőies, fáj is értük a szívem mert én fiús lány vagyok és habár néha kimondottan nőiesen öltőzködöm -ez nem jellemző (a butchos jelzőt is rám lehet aggatni nincs is ellenemre de néha "lányosan" öltőzködöm és hosszú hajam van + van amikor a viselkedésem is csajos (szerencsére ez ritka!))

Hogy magamat is példának mondjam (mégha nem is vagyok egy bálkirálynő) odafigyelek magamra, sminket ritkán használok, menőbb ruhákat és kiegészitőket hordok, ápolom a bőröm és a kellemetlen szőr szálaktól is megszabadulok, a hajammal is foglalkozom valamint nem azért szeretem a lányokat mert a fiúknak nem kellenék x) mivel még nem volt meg aza nagy coming out-om ezért egy-két udvarol is rendesen.

16/L ~ Pécsi

2012. jún. 24. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!