Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan leszbikusok akik ápoltak és nőiesek?
csak kíváncsiságból kérdezem, mert olyannal még nem vagy csak elvétve találkoztam.
25/L (biszex)
Akit én ismerek személyesen, és leszbi azt nem is bánom hogy átállt a csajok oldalára, mert szerintem nincs az a pasi aki hozzányúlna.
Jó leszbi csajokat én csak filmben láttam. Azoknak legtöbbje meg se nem leszbi se nem bi, csak a pénzért csinálja.
De amúgy biztos lehetnek szép nőies leszbik is.
Persze, több ilyet ismerek. Bár azért a hardcore leszbikus között tény, hogy több a kevésbé nőies. De aki meg csinosabb, annak gyakori gondja, hogy hasonlóan nőies párt szeretne.
(Az ápoltság alatt nem tudom, pontosan mit értesz, de attól még nem koszos, büdös, hogy nem néz ki nőiesen.)
Léteznek hát!
Van egy barátnőm, hű, hát ő baromira nőies és ápolt és igényes. De olyan szinten, hogy fél órát ácsorgok vele, amikor megfelelő tusfürdőt választ magának.
És kb. egy órát készülődik, mielőtt kitenné a lábát otthonról. Szóval igenis, léteznek. Legalábbis, Ő biztos létezik. Mindig mintha skatulyából húzták volna elő. :)
Szoktak is vele basz.gatni távoli buta ismerősök, miért nem akarok tőle semmi; férfi vagyok, nyomuljak rá, ő meg jó nő... De hát leszbikus, istenem..! :DDD
Én nem láttam még eddig nőies lezbit, vagy láttam csak nem tudtam hogy lezbi volt.
Van egy haverom, akiről nemrég derült ki hogy az, de nem lepődtem meg rajta, mert szegény elég csúnya, rohadnak a fogai is, meg kövér is, ráadásul mintha kukázta volna a ruháit. Mondjuk nekem mindig is fura volt, hogy természetellenesen utálta a fiúkat. Mondjuk azt mondja, mostanában kezd kicsit csajosabban öltözködni, de már 1 éve nem láttam, szóval nem tudom.
Van egykolléganőm, aki szintén lezbi, viszont nagyon ápolt, és mindig tiszta a ruhája (férfiruhákat hord, de abból a menőbb fajtát, szóval Armani ing meg ilyenek, mű-gyémántfülbevalója van), viszont egyáltlán nem nőies. A nadrágjai átlagosan feszülnek rajta, viszont mindig olyan inget hord, hogy ne látszon a melle, gondolom nem akarja, hogy megbámulják a férfiak. Rövid a haja, amit felzseléz, szemüveges, és szedi a szemöldökét. Nem sminkeli magát. Ezen kívül full ápolt, tehát így nincs baj vele, csak elsőre nem tudtam eldönteni, fiú-e vagy lány.
Még van egy-két bisex ismerősöm, akik viszont tök nőiesek, de persze az más tészta.
Érdekes dolgot feszeget a kérdés. Én egy éve csatlakoztam a "klubhoz", azóta figyelem az ilyeneket is. Én nem sminkelem magam, nem szedem a szemöldököm de derékig érő természetes göndör hajam van, normál alkatom és szinte mindig női ruhákban járok, igaz nem miniszoknya-feszülős top, de a szoknya nem idegen tőlem. A nemkívánatos szőröket eltávolítom. Első ránézésre nem lehet megmondani rólam.
A furcsa dolog az, hogy akiket kézenfogva látok sétálni az utcán, azok tényleg rondák. És legalább az egyik kövér is. Persze valószínűleg azért inkább csak az ilyenek járnak kézenfogva mert nekik már mindegy(mert pasiknak nemigen jönnek be és párjuk is van már).
Volt viszont egy gyönyörű ellenpélda. Az egyetemen láttam, egyik kurzusra egyszerre jártunk. Középmagas, nőiesen normál alkatú volt, egészen rövid festettszőke hajjal és finom vonásokkal. Nem festette magát, de nagyon helyes, szolíd arca volt és a haján is látszott hogy finom szálú, puha tapintású lehet. Testhezálló farmerban és női blúzban volt általában, kicsit emelt sarkú cipőben. Első ránézésre határozottan fiús volt, de olyan ápolt mint egy szépen csiszolt drágakő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!