Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Normális válaszokat sürgősen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális válaszokat sürgősen?

Figyelt kérdés

A párommal 5 éve vagyunk együtt. Úgy jöttem vele össze, hogy tudta, õ az elsõ pasim, mert amúgy a lányokhoz vonzódom. Azt mondta semmi baj. Õt szeretem, jó a szex stb... azt is mondta, hogy legalább nem féltékeny pasikra (nincs rá oka) ha meg lánnyal lennék talán még nem is zavarná. Persze nem csalnám meg. Eltelt 5év és lám megismertem az álomnõt. Semmi szerelem vagy megcsalás csak szexuálisan vonzódom hozzá de nagyon.. ahhh kell nekem. El is mondtam a pasimnak h vagy egy csaj aki tetszik. Azt mondta vegyük be hármasba. (már régebben is felvetettük) mondom jó. Csak közben úgy érzem h nem hármasban akarom. Én ketteseben csak vele. Õ is benne lenne de nem akarom megcsalni a barátomat. Jó a hármas elméletben de gyakorlatban annyi dologra kell figyelni vagy nem tudom. Féltékeny nem lennék csak önzõ módon nekem egyedül kell lennen vele. Úgy hogy a barátom nincs ott. Vagy nem tudom. Segítsetek.

ui: prûdek ne írjanak, nem vagyok kiváncsi a "te csinálnád hármasban???"-ra meg a "te beteg vagy" hozzászólásokra. köszi

22/L

2012. ápr. 4. 00:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
nekem volt biszex baratnom. nem zavart volna ha 5 ev utan elszorakozik egy masik lannyal :) de most oszinten: olykor kell a valtozatossag is ahhoz hogy a sablonos jol essen... volt mar hosszu kapcsolatom ahol egy masik lannyal lefekudtem csak azert hogy emelekzzek milyen massal szeretkezni, es rajottem mily nagyon is jo a baratnommel szeretkezni inkabb. emlekeztetett az o kulonlegessegere! utanna jobban voltunk mint valaha! es az egessz tenyleg csak egy dugas volt... tapasztalas. a baj talan ott kezdodhet ha erzel is valamit a masik lany irant... az gaz :(
2012. ápr. 4. 00:36
 12/15 A kérdező kommentje:
vagy belemegyek a hármasba. így részbe megkapom amit akarok
2012. ápr. 4. 00:38
 13/15 anonim ***** válasza:
vagy alapvetően szakítasz a pasiddal, és ezentúl csajozol, csak próbálod elnyomni, meg hogy jó a szex vele, meg szereted, közben meg legbelül már szinte szétfeszít az az érzés, hogy valami más kell...ne csapd be magad
2012. ápr. 4. 00:57
 14/15 anonim ***** válasza:
ti nem veszitek figyelembe hogy 5 eve van a sraccal! Biztos hogy szereti es boldog vele. Csak kivanja a lanyokat is. Szerintem joga van tapasztalni es elni! Ezert vagyunk itt (a Foldon) hogy tapasztaljunk, nem azert hogy kenyszerek, szabalyok kozott vergodjunk! Mint mondtam: en a helyedben kernek a baratomtol egy hatarozott igent hogy szoarkozzak eggyet egy gyonyoru novel :P ez szexi. ha igazan szereted, es ha igazan szamithat rad akkor megengedi neked hogy kield a vagyad es utanna majd megbeszelitek az agyban egymas karjaiban hogy milyen volt az elmeny! nem latok ebben semmi rosszat. csak egy minimalis nyitottsag es bizalom szuksegeltetik!
2012. ápr. 4. 08:04
 15/15 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszodat marven ravel
2012. ápr. 4. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!