Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális válaszokat sürgősen?
A párommal 5 éve vagyunk együtt. Úgy jöttem vele össze, hogy tudta, õ az elsõ pasim, mert amúgy a lányokhoz vonzódom. Azt mondta semmi baj. Õt szeretem, jó a szex stb... azt is mondta, hogy legalább nem féltékeny pasikra (nincs rá oka) ha meg lánnyal lennék talán még nem is zavarná. Persze nem csalnám meg. Eltelt 5év és lám megismertem az álomnõt. Semmi szerelem vagy megcsalás csak szexuálisan vonzódom hozzá de nagyon.. ahhh kell nekem. El is mondtam a pasimnak h vagy egy csaj aki tetszik. Azt mondta vegyük be hármasba. (már régebben is felvetettük) mondom jó. Csak közben úgy érzem h nem hármasban akarom. Én ketteseben csak vele. Õ is benne lenne de nem akarom megcsalni a barátomat. Jó a hármas elméletben de gyakorlatban annyi dologra kell figyelni vagy nem tudom. Féltékeny nem lennék csak önzõ módon nekem egyedül kell lennen vele. Úgy hogy a barátom nincs ott. Vagy nem tudom. Segítsetek.
ui: prûdek ne írjanak, nem vagyok kiváncsi a "te csinálnád hármasban???"-ra meg a "te beteg vagy" hozzászólásokra. köszi
22/L
Az írásod alapján biszexuális vagy. Ha ez tényleg így van, akkor (elméletben) nem fogsz csak és kizárólag a lány után vágyni. Én azt mondanám (bár ebben nulla tapasztalatom van), hogy legyél együtt csak a másik csajjal egyszer/párszor aztán megint a barátoddal és ha ugyanolyan lesz a sráccal, mint előtte, akkor nincs gond.
Ha viszont full leszbikus vagy (amit kétlek, habár írtad, hogy a lányokhoz vonzódsz), akkor meg nem tudom minek mentél bele a kapcsolatba.
Ennyit tudok mondani.
Mint biszex mondom, hogy ez így nem jó ötlet. Kicsit ülj le, nézz nagyon mélyen magadba. A barátod iránti szeretet vagy a csaj iránti vonzalom az erősebb? Ha előbbi, akkor inkább az egészet temesd el, ha meg utóbbi, akkor váljatok külön a pasiddal.
Ebben a helyzetben a hármas nem jó ötlet, és ezt sejted is, hogy miért, de ha meg hagyod elhatalmasodni az elméden a csaj iránt táplált szexuális vonzalmadat, akkor idővel ígyis-úgyis megcsalod vele a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!