Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen felcsatolhatót ajanlanátok nővel való szexhez?
Figyelt kérdés
Néztem a neten le8rásokat és beszámolókat de nem igazán jutottam velük semmire...
19l
tegnap 15:42
1/7 anonim 

válasza:

Először is mi a keret amit rá tudsz, vagy tudtok szánni? Milyen a te testalkatod, mert felcsatolhatósból is van többféle. A cél terület. Ha a partnered, szereri mindkét helyre, akkor van dupla dildós.
2/7 anonim 

válasza:

Ha felcsatolhatóst kerestek akkor olyan szerintem aminek a bugyi részében is van vibri. De nekem jobban bejönnek a nagy dildók vagy plugok...
3/7 DragonHeart718 

válasza:

Én még csak kezdő lány vagyok,de nekem sajna partnerem sincs most ehhez..:-( 29L
4/7 A kérdező kommentje:
35-50 körül gondoltam maximum, de ha van olyan amit nagyon ajánlotok mehetek kicsit több is. 176 cm magas vagyok és 57 kiló, tudom soknak tűnik de szerencsére a sport miatt inkább izom.
Hát ő, így konkrétan nem kérdeztem rá hogy oda is szeretné e...
tegnap 16:19
5/7 anonim 

válasza:

Küldtem egy webshop linket.
A dupla dildósnál leszerelhető ha popsiba nem szeretné a párod.
6/7 anonim 

válasza:

#4 Egyáltalán nem sok a súlyod, sőt BMI-t nézve inkább a normál tartomány alján vagy.
7/7 anonim 

válasza:

Van olyan amiben cserelni lehet a belevalot
Igy legalabb valtozatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!