Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől leszbi lettem vagy lehetek?
Figyelt kérdés
Barátnőm nálam aludt még pár napja, aki biszexuális, és este simogatta a hajam a derekam, ágyban voltunk már.
Ezektől én nedves lettem de nem adtam tudtára. Aztán csikizés, viccelődés közben egy szempillantás alatt benyúlt a bugyimba majd ujjazott de csak egyszer csúsztatta be.
Felszisszentem, jó volt, de felültem. Aztán még később megjegyezte hogy jó csúszós voltam. Ez mi?
dec. 30. 14:34
2/8 anonim válasza:
Tini koromban nekem is volt ilyen barátnőm. Jó kis kalandjaink voltak
3/8 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy valaki leszbikussá változik. Vagy van hajlam, vagy nincs. Ha a férfiakhoz is vonzódsz, és a nőkhöz IS, akkor biszexuális vagy. Van, aki később fedezi fel.
4/8 anonim válasza:
Az vagy biszexuális csak bizonyítékok kellettek hozza!
6/8 anonim válasza:
Inkább biszex vagy. Ezzel semmi gond. Ha izgalmas és belefér mindkettőtöknek nyugodtan tovább is mehettek és hagyhatod neki hogy ujjazzon ha kívánod
7/8 anonim válasza:
Ez egy tapló "barátnő".
Szexuális inger ért, még jó hogy felszisszentél. Nem volt erőszak. Ettől nem vagy se bi, pláne leszbikus.
Ha élvezted, és lesz folytatás (bárkivel), akkor lehetsz bi/leszbi.
8/8 anonim válasza:
Legközelebb engedd, hogy csinálja végig ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!