Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ettől leszbi lettem vagy lehetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől leszbi lettem vagy lehetek?

Figyelt kérdés

Barátnőm nálam aludt még pár napja, aki biszexuális, és este simogatta a hajam a derekam, ágyban voltunk már.

Ezektől én nedves lettem de nem adtam tudtára. Aztán csikizés, viccelődés közben egy szempillantás alatt benyúlt a bugyimba majd ujjazott de csak egyszer csúsztatta be.

Felszisszentem, jó volt, de felültem. Aztán még később megjegyezte hogy jó csúszós voltam. Ez mi?

dec. 30. 14:34
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Biztos, hogy van benned hajlam.
dec. 30. 14:41
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Tini koromban nekem is volt ilyen barátnőm. Jó kis kalandjaink voltak
dec. 30. 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Nincs olyan, hogy valaki leszbikussá változik. Vagy van hajlam, vagy nincs. Ha a férfiakhoz is vonzódsz, és a nőkhöz IS, akkor biszexuális vagy. Van, aki később fedezi fel.
dec. 30. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Az vagy biszexuális csak bizonyítékok kellettek hozza!
dec. 30. 14:48
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Jól ledominált a barátnőd:)
dec. 30. 14:56
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Inkább biszex vagy. Ezzel semmi gond. Ha izgalmas és belefér mindkettőtöknek nyugodtan tovább is mehettek és hagyhatod neki hogy ujjazzon ha kívánod
dec. 30. 15:21
 7/8 anonim ***** válasza:
24%

Ez egy tapló "barátnő".

Szexuális inger ért, még jó hogy felszisszentél. Nem volt erőszak. Ettől nem vagy se bi, pláne leszbikus.

Ha élvezted, és lesz folytatás (bárkivel), akkor lehetsz bi/leszbi.

dec. 30. 15:44
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
Legközelebb engedd, hogy csinálja végig ;)
dec. 30. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!