Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok!Milyen érzés egy másik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!Milyen érzés egy másik nővel csókolózni?De őszintén és ha lehet,nem egy szóban!

Figyelt kérdés

#női csók
dec. 30. 06:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Erzekibb, szenvedelyesebb, es sokkal valtozatosabb mint pasival. Nem beszelve arról, hogy sokkal puhább, lágyabb érzés.
dec. 30. 07:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal jobb mint pasival.

Ahogy előttem is írta puhább és lágyabb.

Na még nincs szájszag...már bocsánat de én akármilyen pasival smaroltam volt egy tipik szájszag mindegyiknél. Érdesebb a szájuk és semmi érzékiség nincs benne.

Olyan nővel smarolni mintha kvázi magammal smarolnék vagy nem tudom:D

Nem kell magyaráznom hogy most ne legyen nyelves vagy most haraphat vagy bármi tudja hogy épp akkor nekem hogy lesz jó. Nem támad egyből bugyiba épp hogy érint pont amire szükségem van.

Ha eljutunk a smárolásig az mindig egy kb félórás történet :D pasival meg max 5 perc... Ki sem tudom élvezni.

25.bi

dec. 30. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan olyan mint a pasikkal.

Csak nem a segguket aimogatom hanem a melluket kozben 🤣

Amugy ferfiban es noben is van aki nagyon jol csokol es van aki pocsekul. Maga a technika nem mas csak mert lany vagy fiu ...

Maga a tudat mas h egy eros kemeny ferfi tesztoszteron csucson van es ledominal/lehengerel vele vagy egy "gyenge" no az akit en dominalok le a csokommal.

dec. 30. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Puhább, lágyabb, gyengédebb volt, mint bármelyik korábbi fiú partneremmel.

Általában tovább tartott, lassabban jutottunk el a csókig, és türelmesebben, hosszabban élveztük egymás ajkait.

dec. 30. 10:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nincsenek érzelmek, pont olyan, mint bármely random emberrel nemétől függetlenül. Semmilyen. Számomra a csókolózás csakis az érzelmektől kellemes.
dec. 30. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!