Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Voltál szerelmes tanarnöbe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál szerelmes tanarnöbe?

Figyelt kérdés
dec. 22. 00:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
dec. 22. 00:38
 2/11 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
Igen.
dec. 22. 00:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen
dec. 22. 01:59
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem. Mindig a saját korosztályom vonzott.
dec. 22. 09:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de egyetemen volt egy tanárnő aki tetszett, kb. 15 évvel lehetett idősebb nálam. Nagyon nagy tudású, okos nő volt, elég szigorú elvekkel, plusz még jól is nézett ki. Aztán a bunkó stílusa miatt kiábrándultam belőle :D
dec. 22. 11:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Oh, igen. Még felnőttként is álmodtam vele.
dec. 23. 06:59
 7/11 anonim válasza:

Igen.

Egyszer még 11 évesen rajongtam az irodalomtanárnőmért, bár akkor és ott még nem fogalmazódott meg bennem, hogy ez szerelem/vonzalom, inkább csak gyerekes rajongásnak éltem pedig.

Aztán 19 évesen már konkrétan tudtam, hogy leszbikus vagyok és ezért vonzódom az egyetemi tanárnőmhöz, aki 32-33 volt ekkor. Reménytelen szerelem volt, tudtam, hogy nem is lesz soha semmi, szóval nem szenvedtem meg annyira, éltem közben az én kis kollégista életemet, még barátnőm is volt abban az időszakban, de végig kitarzott a vonzalom a 4 éven keresztül amíg ő tanított.

dec. 24. 15:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen középiskolásként a magyar tanáromba aki 40 év körüli volt akkor. Már lassan 5 éve nem láttam, de azóta se tudom túltenni magam rajta basszus....
dec. 26. 17:36
 9/11 Paczalos István ***** válasza:
24%
Voltam. 2 évig együtt is éltünk. Én akkor 28, ő 26 volt, és a helyi általánosban tanított földrajz-biológiát.
dec. 27. 09:02
 10/11 anonim válasza:
Igen, és ő ma is egy csodálatos nő.
dec. 27. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!