Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Valaki hasonló helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Lehet hülyének fogtok gondolni :)

Szóval már felnőtt nő vagyok, általános iskolában tanított egy tanárnő, ugye azóta eltelt már lássa 20 év,amióta kikerültem általános iskolából nem is láttam őt, már második éjjel vele álmodok és azt, hogy szerelmesek vagyunk egymásba.

És azóta tényleg úgy érzem,hogy mármint érzem a szerelem érzését iránta.

Totál hülyeség egyébként, de kíváncsi lennék más is járt már így,vagy csak én vagyok ennyire érzelgős ?!

dec. 19. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer azt álmodtam, hogy meghalt egy barátom. Napokig teljes letargiában voltam, pedig tudtam, hogy csak álom volt. Ez ilyen, hatással lehet rád akkor is, ha felébredsz, majd elmúlik.
dec. 19. 21:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, ebben reménykedem :)

Megnéztem a facen a képeit , meg megnéztem ,hogy likolt e valamikor is engem, aztán láttam igen ,habár nem vagyok túl aktív facen sem.

Szóval kicsit bele hülyültem ebbe az álomba :)

dec. 19. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!