Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lefeküdnék a legjobb barátnőmn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnék a legjobb barátnőmnel. Ő erről még nem tud, de ő is leszbi. holnap hívom fel hozzáma mozdonyba(Taurus mozdonyban lakók), mivel lepjem meg?

Figyelt kérdés
ma 13:44
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom, hogy lesz, meg a baratnődnél lesz-e egyáltalán. Vagy moydonyba lesz vagy nem mozdonyba de egy valamit tudok. Vonatozás az nem lesz. mert ahhoz fas.z is kellene!
ma 13:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól, hogy ő is leszbikus nem biztos, hogy szexelni akar veled. Inkább beszélgess vele erről, minthogy letámadnád.
ma 13:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Arra azért kiváncsi lennék, hogy hogyan laksz te egy Taurusban? Nem tudtam, hogy a vasúttársaságok lakhatási célra is hasznosítják az ilyen gépeiket :o
ma 14:21
 4/9 cinderella_ ***** válasza:
100%
Engem érdekel milyen a mozdony lakás. Küldesz képeket? 😁
ma 16:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Erre már nem fogunk választ kapni, törölve lett a felhasználó. Pedig erdekelt volna ez a Taurus-lak 😃
ma 16:10
 6/9 cinderella_ ***** válasza:

Ez szomorú, én már készültem fehér és vörös borral is a vendégségre. 🤭😅

ma 16:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát a vörösbort én is szeretem és nagyon megnéznék egy Tau-lakást, ha kell akkor felőlem szexelek is azzal aki épp ott van 🤣
ma 16:49
 8/9 cinderella_ ***** válasza:
Ő a barátnőjét várta szex-re. Mi vendégként megyünk, lakásnézőbe. 🙄
ma 16:58
 9/9 anonim ***** válasza:
De a barátnő nem is tud erről semmit 😧 Lehet nem is lenne szex 😧 Azt meg sosem lehet tudni mibe torkollik egy kis vendégség 😆
ma 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!