Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit csináljak ha a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a legjobb barátnőm egy kicsit homofób ?

Figyelt kérdés
Nemrég coming outoltam a barátnőmnek és végülis nem fogadta rosszul viszont eléggé furcsa véleményeket mond. Például olyat hogy: "rajtad kívül az összes meleget utálom" meg olyat amikor megyünk az öltözőbe hogy:"hé neked a fiú öltözőben a helyed" és ilyenkor nem tudom mit kezdjek. És azt szokta mondani hogy: "az a normális ha fiú és lány szeretik egymást,az már nem ha lány meg lány mert az más"én próbáltam elmagyarázni neki hogy nem rohadtul nem de marad az ő álláspontjánál. Bocsi a hosszú szövegért
nov. 2. 00:11
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Hát látatlanban megkeseredett és boldogtalan, ez magyarázhatja ha valaki egy csoportot teljes mértékben utál. Gondolom nem valami népszerű lány, vagy ha van/voltak pasijai, azok sem lehettek igazán jó kapcsolatok. Kellemetlen személyiség lehet olyat aki lehúz
nov. 2. 00:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát van benne igazság . Szerinted hogyan kezeljem azt ha megint így viselkedne ?
nov. 2. 00:20
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Lassan távolodj el tőle. Nagyon csúnya és fájó megjegyzés volt ez a fiú öltözős dolog!

Ne is várd el, hogy megváltozik! Valószínűleg nem fog a közel jövőben változni.

nov. 2. 02:46
 4/8 anonim ***** válasza:
14%
menj el pszichológushoz, hátha még ki lehet gyógyítani ebből
nov. 2. 04:56
 5/8 cinderella_ ***** válasza:
91%
Ha még középiskolások vagytok, idővel úgy is el fogtok távolodni. Nem kell beavatni a továbbiakban a magánéletedbe. Idő kell neki, hogy feldolgozza. Azt hiszi vicces. 🙄
nov. 2. 08:32
 6/8 anonim ***** válasza:
16%
Igaza van a barátnődnek.
nov. 2. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom neked milyen lett volna, ha rosszul fogadja, mert én ezt abszolút úgy érzem, hogy rosszul fogadja. Miért utál minden homoszexuálist? Sokszor amúgy azért szokták, mert bennük is van legalább biszex hajlam, amit nem tudnak elfogadni és kivetítik. Ha szeretnél dolgozni a kapcsolatotokon, akkor finoman ezt kéne feltérképezned, hogy igazából mi baja van. De lehet ahogy már előttem is írták, a legjobb lenne az eltávolodás.
nov. 3. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Gusztustalan ahogy viselkedik. Én leépíteném,mint mindenkit aki le akarja nyomni a torkomon, hogy számára ez mennyire nem normális. Számomra igy normális élni, és akinek ez nem oke azzal én nem vagyok hajlandó barátkozni
nov. 3. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!