Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a legjobb barátnőm egy kicsit homofób ?
Figyelt kérdés
Nemrég coming outoltam a barátnőmnek és végülis nem fogadta rosszul viszont eléggé furcsa véleményeket mond. Például olyat hogy: "rajtad kívül az összes meleget utálom" meg olyat amikor megyünk az öltözőbe hogy:"hé neked a fiú öltözőben a helyed" és ilyenkor nem tudom mit kezdjek. És azt szokta mondani hogy: "az a normális ha fiú és lány szeretik egymást,az már nem ha lány meg lány mert az más"én próbáltam elmagyarázni neki hogy nem rohadtul nem de marad az ő álláspontjánál. Bocsi a hosszú szövegértma 00:11
1/4 anonim válasza:
Hát látatlanban megkeseredett és boldogtalan, ez magyarázhatja ha valaki egy csoportot teljes mértékben utál. Gondolom nem valami népszerű lány, vagy ha van/voltak pasijai, azok sem lehettek igazán jó kapcsolatok. Kellemetlen személyiség lehet olyat aki lehúz
2/4 A kérdező kommentje:
Hát van benne igazság . Szerinted hogyan kezeljem azt ha megint így viselkedne ?
ma 00:20
3/4 anonim válasza:
Lassan távolodj el tőle. Nagyon csúnya és fájó megjegyzés volt ez a fiú öltözős dolog!
Ne is várd el, hogy megváltozik! Valószínűleg nem fog a közel jövőben változni.
4/4 anonim válasza:
menj el pszichológushoz, hátha még ki lehet gyógyítani ebből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!