Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nevezhetem magam leszbikusnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nevezhetem magam leszbikusnak vagy ez alapján biszex vagyok inkább?

Figyelt kérdés

Csak a nők vonzanak, csak nőbe voltam szerelmes és nem hiszem hogy tudnék férfiba szerelmes lenni vagy vonzódni hozzájuk.

De rosszabb pillanataimban vannak olyan gondolataim, hogy csak olyan dolgot érdemlek ami nekem rossz, amit én nem élvezek és itt előjön erőszakos, brutális heteró szex fantázia is. De ez nem egy izgató fantázia, csak egy fajta büntetés, mivel rossz érzést, pánikot kelt bennem. Szóval nem vágyok rá, éppen ezért gondolom hogy azt érdemlem. De ha ilyen indokkal is, megjelenik mint fantázia. Ettől még tekinthetek magamra leszbikusként?

(A kérdés nem arról szól hogy ez mennyire problémás, járok pszichológushoz, igyekszem ezt megoldani, tudom hogy ez nem egészséges.)

dec. 11. 15:00
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
18 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Voltál már pasival? Vagy lennél? Akkor biszex vagy.

Ha még nem voltál, csak úgy tekintessz rá, hogy ilyen rosszat érdemelsz akkor nem vagy biszex.

dec. 11. 15:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Szabad akaratomból nem. Nem, nem szeretnék.
dec. 11. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen!
dec. 11. 18:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Erről a comphet dologról nem tudom hallottál-e már. Dolog lényege, hogy az ember társas lény, és az alkalmazkodási vágy szokszor konfliktusba kerül az igazi vágyakkal.

Szerintem itt ez van. Szíved szerint lányokkal lennél, de az agyad acsarkodik, hogy áááh, miért nem lehetek én is """normális""", meg van egy önmarcangolás, önpusztítás is.

Ilyen negatív gondolatokkal sokan küzdenek, de ettől nem vagy kevésbé leszbikus.

dec. 12. 10:22
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

Ha angolul tudsz, ajánlom ezt a cikket

[link]

dec. 12. 10:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nálam nem erről van szó, vagy legalábbis nem csak erről, de érdekes ez a dolog amiről írsz, még nem hallottam róla.
dec. 12. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!