Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Akkor leszbius vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor leszbius vagyok?

Figyelt kérdés

Egyre többször érzem azt hogy a fiúk helyett inkább a lányokhoz vonzódom. Többször van olyan is hogy mikor lányokkal beszélek, elkalandozok és a szájukat nézem. Meg ha elmegy mellettem egy lány aki szép és vonzónak találom utánafordulok.

Most akkor leszbikus lennék? (utálkozó kommenteket kérem mellőzzétek)

dec. 7. 13:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

9.

Most azt mondod hogy fiú vagyok? Mert nem az vagyok hanem egy lány aki kérdezett egyet mert bizonytalan erre rögtön azt kell rólam állítani hogy fiú lennék. De gondolj amit szeretnéll

dec. 9. 16:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy a pasikkal hogy állsz. Ha azok is érdekelnek, akkor inkább bi. Azzal sincs semmi gond. 18L
dec. 15. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!