Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők! Nektek hány évesen volt az első leszbikus kapcsolatotok? Hogy jöttetek össze, meddig tartott, miért lett vége? Írjatok kort is, ha lehet :)
20 évesen, egyetemi csoporttársak voltunk. Úgy jöttünk össze, hogy először csak barátkoztunk, beszélgettünk, aztán egy buli után, részegen elmondtam neki,hogy engem igazából a lányok érdekelnek. A többi pedig ment magától.
Kissebb megszakításokkal majdnem 2 évig tartott, és azért lett vége, mert a rózsaszín köd után egyre több volt közöttünk a feszültség, rengeteg veszekedtünk. Ez részben annak is volt köszönhető hogy titkoltuk a többiek előtt a kapcsolatunkat. Igy mindkettőnket megpróbáltak folyton fiúkkal összeboronálni, vagy épp alaptalanul hírbe hozni fiúkkal,volt,hogy visszautasítottam egy pasit, mire elkezdte terjeszteni, hogy megdugott a mosdóban és azóta is rá vagyok akaszkodva. De olyan is volt, hogy megindultak a pletykák rólunk külön-külön, hogy leszbikusok lehetünk, és akkor tuti ez vagy az a lány tetszik nekünk, ezzel meg azzal flörtöltünk, a másikkal kikezdtünk, a harmadikat stíröltük stb. Szóval rengeteg volt köztübk a vita, a féltékenység, a számonkérés, és a végén már nem láttuk értelmét tovább folytatni, mert addigra kihűltek az érzelmek + akkor még tapasztalatlanok voktunk a párkapcsolatok terén és elég éretlenek is, így éretlenül kezeltük a dolgokat. Persze ezzel nincs is baj, mert a természetes érési/felnőtté válási folyamat része, hogy az ember követ el hibákat és az is természetes ha a korából adódóan is éretlenül viselkedik.
Szóval vége lett, akkoriban már terhes volt a kapcsolat és sok vokt bennem az indulat, de ma már kedves emlékként él bennem ez az időszak.
28/N
22 évesen. Haverok voltunk, aztán lett más is belőle.
Kb 4 hónapig tartott, és sok okból lett vége. Közben egyértelmű lett, hogy exem transz srác, én meg csak a nőkhöz vonzódom, szóval nem is voltunk kompatibilisek.
5, Nem. Őszinte volt velem, nem volt itt semmi sumákolás vagy átbacás.
A kapcsolat közben tudatosult benne mi van, aztán egy beszélgetés közben kibukott belőle, és átbeszéltük.
Van ilyen, az embernek néha időbe telik kibogozni az identitását. Ezt totál megértem.
Ahogy ő is értette, hogy én ennek tükrében nem tudok vele maradni, pont azért mert tisztelem az identitását.
A vicc egyébként az, hogy a kettőnk közül én vagyok a maszkulinabb stílus, az exem egy ilyen klasszikus nyünyő twink. Szóval ennyit a sztereotípiákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!