Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki?
#1, neki is bejönnek a lányok, régebben volt is egy barátnője pár hónapig
#2 mindig mást nézünk, nagyon sci-fan a csajszi ezért általában ilyen témájű filmeket nézünk, de most mondta, hogy mutat egy filmet ami szerinte nagyon tetszene nekem🤪
#3 nincs nagy tapasztalatom ezügyben🤓✌️ nem szeretném átlépni a határait, de amúgy aludtam már a combján és fogtuk egymás kezét is
#4 de igen, sokszor volt ilyen pillanat, főleg akkor amikor felnéz rám és egyikünk se szólal meg, mintha megnémultunk volna😭
Majd írd meg, melyik filmet mutatja neked. Nagyon cuki, hogy készül. 💞
Sci-fi témában darálhatnátok a The 100 sorozatot is. 😅🤭
Ez nagyon édes.
Szerintem, ha lesz még egy olyan pillanat amikor osszeneztek, oleld szorosan magadhoz, bujj hozza jobban. Szerintem a tekintet mondja a legtöbbet.
Ha keszen állsz es olyan lesz a pillanat simitsd meg az allat, es lassan hajolj kozelebb hozza, adj a szajara egy csokot. Latni fogod a reakciojat, ahogy reagal. Sok sikert kis cuki bogarak. 😊
" neki is bejönnek a lányok" + "biztonságban érzi magát" + .....
Ne légy mulya! LÉPJ!! (Sok sikert!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!