Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek bejövök neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, aki eléggé tetszik már egy ideje és az utóbbi hónapokban nagyon jóban lettünk. Ha átjön filmezni, vagy én megyek hozzá, akkor mindig összebújunk, órákig együtt vagyunk, és azt mondja, hogy velem biztonságban érzi magát. Nagyon szofisztikált és félénk is, szóval nem hiszem, hogy kezdeményezne, én viszont nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni. Mit tegyek, hogy változzon valami kettőnk között?
tegnap 07:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Első körben azt puhatold ki, mit gondol a témáról, ő is vonzódik-e a nőkhöz. Ha nem, akkor ne hozd fel neki, ha valóban ennyire zárkózott, valószínűleg nagyon befeszülne. Viszont ha igen, akkor finom jelzéseket adhatsz neki, pl fogd meg a kezét, apró puszi az arcra, ilyesmi :)
tegnap 08:10
 2/9 cinderella_ ***** válasza:
30%
Milyen filmeket néztek? Keress egy olyat, amiben van némi vonzalom, csók két lány között, akkor megemlítheted neki, hogy ezt Te is szeretnéd átélni. 🤭
tegnap 09:27
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom, de ha már úgyis összebújtok, akkor nagyon gáz lenne óvatosan cirógatni közben? Aztán a ha vevő rá, akkor kicsit egyértelműbben, erotikusabban...
tegnap 10:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Eddig mikor összebujtatok nem volt egy pillanat sem h megfagyott volna a levegő köztetek?
tegnap 10:47
 5/9 A kérdező kommentje:

#1, neki is bejönnek a lányok, régebben volt is egy barátnője pár hónapig

#2 mindig mást nézünk, nagyon sci-fan a csajszi ezért általában ilyen témájű filmeket nézünk, de most mondta, hogy mutat egy filmet ami szerinte nagyon tetszene nekem🤪

#3 nincs nagy tapasztalatom ezügyben🤓✌️ nem szeretném átlépni a határait, de amúgy aludtam már a combján és fogtuk egymás kezét is

#4 de igen, sokszor volt ilyen pillanat, főleg akkor amikor felnéz rám és egyikünk se szólal meg, mintha megnémultunk volna😭

tegnap 11:03
 6/9 cinderella_ ***** válasza:
100%

Majd írd meg, melyik filmet mutatja neked. Nagyon cuki, hogy készül. 💞

Sci-fi témában darálhatnátok a The 100 sorozatot is. 😅🤭

tegnap 11:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon édes.

Szerintem, ha lesz még egy olyan pillanat amikor osszeneztek, oleld szorosan magadhoz, bujj hozza jobban. Szerintem a tekintet mondja a legtöbbet.

Ha keszen állsz es olyan lesz a pillanat simitsd meg az allat, es lassan hajolj kozelebb hozza, adj a szajara egy csokot. Latni fogod a reakciojat, ahogy reagal. Sok sikert kis cuki bogarak. 😊

tegnap 12:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Aaa de aranyosak vagytok, köszönöm szépen🥰❤️
tegnap 13:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

" neki is bejönnek a lányok" + "biztonságban érzi magát" + .....

Ne légy mulya! LÉPJ!! (Sok sikert!)

tegnap 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!