Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van olyan 40 év körüli leszbik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan 40 év körüli leszbikus akit esetleg megfog egy 25 körüli lány valamilyen módon?

Figyelt kérdés
Csak néha egy két idősebb kolléga jeleit nem tudom hova rakni, akik nem tűnnek full heteró külsejű nőknek. És nem tudom tetszhetek nekik vagy csak szimplán kedvelnek.

dec. 1. 22:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tudom mit érrtessz alatta, ebből látszik, hogy pasi vagy, mert egy tudja , hogy az öltözködés nem egyenlő a szexuális identitással.

Megvan pl.ez a hölgy?

Ki van varrva és fiús a stílusa, de férje és gyerekei vannak:

[link]

Nekik viszont a te fogalmaid szerint "full heteró"nak kellene lenniük, ennek ellenére leszbikus és már házasságot is kötöttek.

[link]

dec. 3. 16:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Jah, és ugye tudod, hogy a "keze" csak a kézfejét, tehát az ujjaitól a csuklójáig terjedő részt jelenti?

Csuklótól felfelé karról beszélünk.

dec. 3. 16:07
 13/13 A kérdező kommentje:
Valószínű nem volt világos a kérdésem de látom nagyon szeretsz bele kötni a dolgokba. Tisztában vagyok azzal, hogy a külső alapján nem lehet megítélni valaki szexualitását. Ezért kérdeztem úgy nem tudom eldönteni a “jeleit” ami általában gesztusokat jelent vagy hogy rám néz. De a kérdés fő témája még mindig az életkor.
dec. 3. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!