Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan 40 év körüli leszbikus akit esetleg megfog egy 25 körüli lány valamilyen módon?
Figyelt kérdés
Csak néha egy két idősebb kolléga jeleit nem tudom hova rakni, akik nem tűnnek full heteró külsejű nőknek. És nem tudom tetszhetek nekik vagy csak szimplán kedvelnek.tegnap 22:14
1/5 cinderella_ válasza:
Te mit szeretnél, ha tetszenél nekik? Szerintem csak kedvelnek, tetszik nekik a bizonytalanságod. 🤭
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ha most konkrét egy két nőre gondolok nem tudom róluk hogy állnak a dologhoz, ahogy ők sem tudják rólam. Max a kölcsönös megérzés… szóval kifejtenéd, bizonytalanság?:D
tegnap 22:43
3/5 cinderella_ válasza:
Ha így méregeted őket, ahogy itt a kérdést feltetted, biztos felkelted a figyelmüket.
Milyen munkahely ez, hogy ennyire magasak az arányok? 🤭
4/5 A kérdező kommentje:
Egy nagyobb cégnél sokan dolgoznak:) nem mérlegelem őket, csak néha vannak furcsább pillanatok
tegnap 23:27
5/5 cinderella_ válasza:
Élvezd ki azokat a pillanatokat, legalább nem unalmas a munka és szívesen jársz be dolgozni.
Mik azok a furcsább pillanatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!