Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfelejteni valakit, aki így átvert?
A tavalyi év során életem legnagyobb csalódását éltem át. Beleszerettem egy biszex nőbe, aki ugyan még házas volt, de elmondása szerint válni készült. És viszonozta az érzelmeimet. Németországban dolgoztunk és tartózkodtunk ekkor, havonta csak egyszer jártunk haza, így annyi időt töltöttünk együtt amennyit akartunk, amikor hazajöttünk általában nem találkoztunk, és azt mondta, hogy ilyenkor a válással kapcsolatos formaságokat intézi,pl.lakást keresett, ügyvéddel tárgyalt, beszélt a férjével a vagyon megosztásról, ideiglenesen az édesanyjánál töltötte a hétvégét stb.
Nem tűnt fel semmi, és együtt tervezgettük a közös jövönket. Aztán egyszercsak felhívott és közölte, hogy szakítani akar, mert a férjével marad, és nem találkozunk többé, mert itthon talált egy másik munkát. Ledöbbentem és próbáltam beszélni vele, azt hittem, csak hirtelen telebeszélte valaki a fejét vagy a férje megzsarolta valamivel,de üzenetben végül bevallotta, hogy nem is akart elválni, a férje nem is tudom rólam, és amikor hazajöttünk, ő mindig otthon volt a férjével nem intézett semmit, aztán letiltott.
Ennek már 11 hónapja, és még mindig nem vagyok túl rajta, még mindig naponta ekörül foroganak a gondolataim, hiába próbálom mással elterelni. És a legrosszabb, hogy bár nonstop ezen rágódom, 80%-ban a szép emlékek járnak a fejemben, hogy mennyire hiányzik és hogy még mindig szeretem, és csak 20%ban az, hogy miylen csúnyán elbánt velem, és milyen megalázó,hogy még a szemembe sem nézett, telefonon szakított velem. Még dühös sem tudok lenni rá annyira, amennyire kellene ahhoz, hogy túllépjek rajta.
Mit kellene tennem, hogy kivonjam magam a hatása alól? Akik voltatok már hasonló helyzetben,nektek mi segített?
(A szakembert ne írjátok, a legjobb barátnőm pszichológus, igaz rendelésre nem járok hozzá, de kötetlenül sokat beszélgetünk és semmi hatása).
28/N
#1,Igen, rendszeresen sportolok, de régen azt is olyan jókedvvel csináltam és élvetem, mostanában pedig csak kényszerből, gépiesen.
#2,Mindenhogy beszélgetek vele, de csodákat tenni nem tud.
Az a nő beteg, de komolyan. Nem érdemli meg, hogy egy percet is gondolj rá.
Biztos nem Te voltál az első és nem is az utolsó, akivel ezt megtette. Járj társaságba, foglald el magad. Találj valamit, ami leköti a figyelmed.
Én elküldtem volna a férjnek minden bizonyítékot a kapcsolatunkról.
Felháborító amikor egyesek azt hiszik bármit megtehetnek. Hazudozik, szakít telefonom aztán éli a boldog világát? Na nem.
Benned maradt az űr.
És nem varrta el a szálakat, csak belevágott. Ez a kettő a fő baj.
Elbant veled, kihasznált. Lekell zárnod, nincs mese, tovabb kell lépni, ismerkedni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!