Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek rejtett leszbikus/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rejtett leszbikus/biszex vagyok, vagy csak a szerethiány "beszél" belőlem?

Figyelt kérdés

Eddig csak férfiakhoz vonzódtam, és csak férfiakkal voltam. Voltak már hosszabb kapcsolataim, és egy váláson is túl vagyok. Szóval sokat csalódtam, és jelenleg egyedülálló vagyok.

Baráti társaságon keresztül megismertem egy nőt, akivel nagyon hamar megtaláltuk a közös a hangot és hamar összebarátkoztunk. Nagyon kedvelem,mint egyszerű barátnőt, és feltűnt, hogy szokatlanul kedves és udvarias velem, annyira, hogy már flörtnek is lehet nevezni. De jól esett a figyelmesség és a törődés. Aztán kiderült, hogy leszbikus és bevallotta, hogy tetszem neki, de azt mondja nem vár el tőlem semmit, tudja, hogy heteró vagyok, csak maradjunk továbbra is közeli barátnők.

Megpróbáltam eltávolodni tőle, de egyszerűn hiányzott, hogy beszéljünk, találkozzunk, hogy kedveskedjen stb. Most pedig úgy érzem, mintha vonzódnék hozzá. Elsősorban nem testileg, hanem lelkileg, tehát mintha elkezdtem volna viszonozni azt a szeretet, amit ő mutat irántam.

És most össze vagyok zavarodva, nem tudom,hogy vajon valódi leszbikus/biszex vágyak ébredeznek bennem, vagy csak a szerethiány és az önbecsülésem legyezgetése miatt érzem ezt?

nov. 18. 09:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
27%
Nem kellene ezen gondolkodni, tedd azt, ami jól esik, szerintem adj neki, és így magadnak és nektek is egy esélyt, lehet hogy működni fog, ha meg nem akkor ennyi, egy próbát nem megért?
dec. 2. 13:19
 12/14 anonim válasza:
100%

Mi lett végül? Szinte ugyanez történik velem is.

Bár engem nem zavar különösebben, hogy lehet hogy biszex vagyok, csak az hogy iszonyúan szenvedek a hiányától

dec. 7. 17:45
 13/14 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem várj még egy kicsit lehet hogy az vagy ,de lehet hogy tén,leg csak a szeretet hiány beszél belőled
dec. 7. 20:57
 14/14 anonim ***** válasza:

én amondó vagyok, hogy az lenne a legjobb, ha ezt a helyzetet felvázolnád a barátnődnek és közösen kifundálnátok mi legyen

megpróbáljátok, kipróbáljátok, ilyesmi. ha belemegy, akkor tiszta a játék, mert akkor ő is tud róla hogy nem feltétlenül lesz komoly, és a kétségeid te is meg tudod fejteni

dec. 16. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!